Huur uw vakantiekrachten via Uitzendbureau 65plus

Nog even geduld en de zomervakantie gaat van start. Heeft u al vakantieplannen? Voor bedrijven is de zomer altijd een lastige periode, want wie gaat het werk klaren? Maak gebruik van de vakantiekrachten van Uitzendbureau 65plus.

Uw medewerkers hebben hun verlofdagen ingediend en u heeft uw personeelsplanning voor de zomermaanden rond. Maar wat als één of meerdere medewerkers wegvallen? In één klap heeft u te maken met een personeelstekort, en dit kan behoorlijk wat stress veroorzaken. Voorkom stress en andere hoofdzorgen en schakel de vakantiekrachten van Uitzendbureau 65plus in! Wij leveren uitzendkrachten via onze labels 65plus In het Onderwijs, 65plus Op de Weg, en 65plus In Goede Handen.
 

Voordelen van seniore vakantiekrachten

Veel bedrijven denken bij vakantiekrachten aan scholieren en studenten. Jongeren die tijdens hun schoolvakantie bijspringen om een zakcentje te verdienen. Uitzendbureau 65plus maakt hierbij het verschil: wij werken met seniore uitzendkrachten met een dosis kennis en ervaring. Bekijk hieronder enkele voordelen van werken met de AOW-gerechtigde medewerkers van Uitzendbureau 65plus:

  • Onze medewerkers hebben een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding.
  • Onze medewerkers hebben een hoge mate van flexibiliteit en zijn voor langere tijd beschikbaar.
  • AOW-gerechtigden zijn zeer gemotiveerd en representatief.
  • Zij bevinden zich in een rustigere levensfase en zijn betrouwbaar en loyaal.
  • Het ziekteverzuim van seniore flexwerkers ligt vele malen lager dan het ziekteverzuim van studenten.
  • Onze medewerkers hebben een schat aan kennis en een ruime levenservaring waardoor zij senioriteit en autoriteit bieden.
     

10 Procent korting op vakantiekrachten

Voorkom personeelsproblemen of stress en schakel deze zomer de vakantiekrachten van Uitzendbureau 65plus in. Tijdens de actiemaanden bieden wij u een aantrekkelijke aanbieding waardoor het inhuren van tijdelijk personeel nog aantrekkelijker wordt. Bij Uitzendbureau 65plus ontvangt u maar liefst 10 procent korting op het toch al scherpe uitzendtarief van onze flexwerkers en vakantiekrachten! Daarnaast hebben wij momenteel ook een mooie winactie lopen.
 
Bekijk onze webpagina over de exclusieve actie of neem contact op met onze HR-specialisten. Zij lichten een en ander aan u toe en benoemen de mogelijkheden.