Informatie voor opdrachtgevers en uitzendkrachten Uitzendbureau 65plus aangaande het coronavirus

Graag informeren wij u over de maatregelen die Uitzendbureau 65plus treft inzake het coronavirus. Eerder hebben wij onze opdrachtgevers en uitzendkrachten geïnformeerd over het 65plus Coronaprotocol, gezien de gezondheid van ons allen het allerbelangrijkst is. Daarnaast zetten wij alles op alles om de continuïteit van de werkzaamheden van onze opdrachtgevers en uitzendkrachten te waarborgen. Daarom informeren wij u graag over de volgende regels, die in ieder geval tot dinsdag 28 april zullen gelden.

Contact 65plus

Wilt u contact met een van onze medewerkers? Dan kan dat via ons contactformulier, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op, of via contactgegevens (telefoonnummer en/of emailadres) van uw contactpersoon. Wij zullen per heden geen persoonlijk contact meer hebben op onze regiokantoren met opdrachtgevers en/of uitzendkrachten. Mocht u een medewerker toch persoonlijk willen spreken, dan kunnen wij dit eventueel online regelen, bijvoorbeeld via Skype. Ook intakes zullen wij vanaf heden online organiseren.

Ziekte 

Wanneer een uitzendkracht zich ziek meldt, zullen wij, zoals u van ons gewend bent, altijd zorgen voor vervangende uitzendkrachten. Daarnaast willen wij graag benadrukken dat onze uitzendkrachten fitte en vitale senioren zijn en daarom ook niet behoren tot een risicogroep. Kwetsbare doelgroepen zijn mensen met een slechte gezondheid of ouder dan 80 jaar.

65plus Coronaprotocol 

Wij willen u nogmaals vragen het Coronaprotocol zorgvuldig te lezen en de regels te handhaven, dit voor ieders veiligheid. Hier vindt u het protocol voor onze uitzendkrachten. Werk zoveel mogelijk in verschillende ruimtes en houdt dus minimaal anderhalve meter afstand van elkaar. Denk ook aan het ventileren van de werkruimtes, dus zet ramen open. Uitzendbureau 65plus volgt te allen tijde de richtlijnen van het RIVM, wij raden u aan om de volgende website te raadplegen voor al uw vragen omtrent de verloop van het coronavirus: www.rivm.nl.

Meer informatie 

Wanneer er nieuwe landelijke ontwikkelingen zijn welke direct invloed op u als uitzendkracht of opdrachtgever van Uitzendbureau 65plus hebben, dan zullen wij u deze telefonisch en/of via e-mail mededelen. Wij hebben er alle vertrouwen in onze samenwerking op een prettige wijze te kunnen voortzetten, ondanks enkele maatregelen om de gevolgen van het virus zoveel mogelijk te beperken.