Interview Conny Koolen op BNR Nieuwsradio

Deze week was Conny Koolen, Operationeel Manager bij Uitzendbureau 65plus, te gast bij BNR Nieuwsradio. In een vraaggesprek ging ze dieper in op duurzame inzetbaarheid. Lees er hier meer over!

Mensen worden steeds ouder. Zo blijkt uit recent onderzoek dat de helft van de baby’s die nu geboren worden, een kans van 50 procent hebben om 105 jaar oud te worden. Doordat mensen steeds ouder worden, is het ook aannemelijk dat mensen langer door zullen werken. Nu én in de toekomst. Maar hoe is dit mogelijk?
 

Interview over duurzame inzetbaarheid

Tijdens het BNR Nieuwsradio-programma Werkverkenners werd afgelopen maandag aandacht geschonken aan dit vraagstuk. Conny Koolen van Uitzendbureau 65plus vertelde hoe zij duurzame inzetbaarheid voor zich ziet. Ook vertelde ze hoe Uitzendbureau 65plus hier een bijdrage aan levert. Naast Koolen werden andere interessante gasten geïnterviewd, zoals Aukje Nauta, eigenaar van Factor Vijf organisatieontwikkeling en organisatiepsycholoog aan de UvA en Mikkel Hofstee, algemeen directeur van Lifeguard en initiatiefnemer van de website werkentotjezeventigste.nl.

  

Beluister het interview

Benieuwd naar het interview? Beluister het terug via de website van BNR Nieuwsradio. Wilt u werken als uitzendkracht bij Uitzendbureau 65plus? Of wilt u werken met de ervaren en gemotiveerde medewerkers van ons uitzendbureau? Schroom niet en neem contact op met onze HR specialisten. Ze vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn!

Bron: BNR Nieuwsradio