Interview Maaike Jonge Poerink op RTV Utrecht

Vandaag was Maaike Jonge Poerink, Senior Accountmanager bij Uitzendbureau 65plus in de regio Midden-Oost Nederland, te gast bij RTV Utrecht. In een vraaggesprek op Radio M ging ze dieper in op de inzet van AOW-gerechtigden op de arbeidsmarkt. Lees er hier meer over en beluister het interview.

Aan Tafel!

Tijdens het radioprogramma Aan Tafel! ging Maaike in gesprek met presentatrice Conny Kraaijeveld. In het interview komt onder andere aan bod waarom 65-plussers over het algemeen nog door willen werken. Ook vertelt Maaike over de voordelen van het werken met deze doelgroep en wat voor banen wij veelal bemiddelen.

Beluister het interview

Benieuwd naar het interview? Beluister het terug via de website van RTV Utrecht. Het interview begint op de 9e minuut en duurt – met muzikale onderbrekingen – tot de 37e minuut. Wilt u werken als uitzendkracht bij Uitzendbureau 65plus? Of wilt u werken met de ervaren en gemotiveerde medewerkers van ons uitzendbureau? Schroom niet en neem contact op met onze HR specialisten. Ze vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn!