Interview met HR Officer van Uitzendbureau 65plus

Onlangs interviewde online trainingswebsite GoodHabitz Jelle Kuijs, HR Officer bij Uitzendbureau 65plus. Als uitzendbureau maken wij gebruik van de online trainingen van GoodHabitz en Jelle licht deze keuze graag toe.
 

GoodHabitz is een vooraanstaande aanbieder van online trainingen. Van Office tot persoonlijke effectiviteit, en van social media tot conflicthantering: de online trainer biedt een breed trainingsaanbod aan. Uitzendbureau 65plus maakt gebruik van de trainingen van GoodHabitz – deze zijn beschikbaar voor de eigen medewerkers, zoals intercedenten, vestigingsmanagers en accountmanagers. 
 

Gevarieerd aanbod in trainingen

Jelle Kuijs, HR Officer bij Uitzendbureau 65plus, vertelt in een interview met GoodHabitz meer over de online trainingen. Jelle: “Wij gingen op zoek naar een toegankelijke aanbieder van online trainingen met een gevarieerd aanbod. Vandaar dat we met GoodHabitz in zee zijn gegaan.” Er bestaat geen standaard medewerker en daarom is Uitzendbureau 65plus heel tevreden met het gevarieerde cursusaanbod. “Wij hebben een zeer divers personeelsbestand, maar bij eenieder zien we een aantal specifieke kerncompetenties terug. Dat vormt het DNA van ons bedrijf. We vinden het heel interessant om te zien hoe e-learning bijdraagt aan de verdere ontwikkeling van het individu.”
 

Succesvol inzetten GoodHabitz

De populairste trainingen bij het uitzendbureau zijn ‘Zet jezelf neer’, ‘Koude acquisitie voor warme mensen’, ‘Timemanagement’ en ‘Lean’. Jelle: “Het succesvol inzetten van GoodHabitz hangt samen met kwaliteit en niet met kwantiteit. Wij zijn niet zozeer tevreden als er 1.000 trainingen gevolgd zijn, maar worden blij als onze mensen de opgedane kennis in hun dagelijkse werkzaamheden kunnen toepassen.”
 

Contact met Uitzendbureau 65plus

Wilt u het gehele interview teruglezen? Bekijk de website van GoodHabitz. Wilt u meer informatie over de diensten van Uitzendbureau 65plus óf wilt u solliciteren op een van de vele functies die wij voor AOW-gerechtigden aanbieden? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Al meer dan veertig jaar bemiddelen wij AOW-gerechtigde medewerkers naar een passende baan. 

Bron: GoodHabitz