Joop: “Door te werken kan ik nog wat voor de maatschappij betekenen.”

Joop uit Rotterdam werkt met veel plezier als depot chauffeur voor Vivisol, specialist in de medisch facilitaire thuiszorg. "Een leuk bedrijf om voor te mogen werken en, al zeg ik het zelf: zij zijn ook blij met mij te mogen werken." 

Wat Joop vooral fijn vindt is dat hij echt onderdeel van de organisatie is: "Met Kerst doe ik mee met alle festiviteiten, ik was aanwezig op het personeelsfeest en ik word volledig op de hoogte gehouden van alle gebeuren, wat nu gezien de huidige situatie niet onbelangrijk is!" 

"Helaas liggen mijn werkzaamheden door deze situatie ook geheel stil voor onbepaalde tijd. Hopelijk zal er snel een oplossing gevonden worden om het werk voort te zetten, want hoe gek het ook mag klinken van iemand die al meer dan 50 jaar werk erop heeft zitten en inmiddels bijna 69 is: ik mis het werk!" 

"Het leuke is dat de mensen waar ik kom dankbaar zijn, wat mij een goed gevoel geeft aangezien ik zo nog wat voor de maatschappij kan betekenen. Daarnaast is geen dag hetzelfde, met een rayon dat ligt van Amsterdam tot diep in Zeeland en alles wat er tussen in ligt."