Lamark over de samenwerking met 65plus

Met een filmploeg en interviewer gingen wij in januari naar een van onze klanten, Lamark, om een video op te nemen over onze samenwerking. Op hun prachtige locatie in Zwolle namen wij met uitzendkrachten Sienie, Marianne en Johan en Test Center Manager Michael deze video op. 

Over Lamark

Lamark levert logistieke diensten aan Examenbureaus. Een landelijk dekkend netwerk van Test Centers maakt het voor examenkandidaten mogelijk hun examen af te nemen op een datum en tijd die hen het beste uitkomt: ‘Flexibel Examineren’. Uitzendbureau 65plus levert al geruime tijd surveillanten en toezichthouders aan Lamark.

Weten waarom Lamark voor Uitzendbureau 65plus kiest? Bekijk de video! Ook vertellen de uitzendkrachten meer over hun motivatie om na de AOW-gerechtigde leeftijd nog te werken en hoe de samenwerking met 65plus en Lamark verloopt. 

Ervaren flexibel personeel voor uw organisatie

Bent u als werkgever enthousiast geworden? 65plus biedt de mogelijkheid om ervaren, flexibel personeel op een eenvoudige en kosteneffectieve wijze in te zetten voor allerlei werkzaamheden en kortlopende projecten. Met een unieke database met ruim 100.000 ervaren kandidaten en een landelijke dekking maken wij het verschil voor uw organisatie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Inschrijven of solliciteren als kandidaat

Heeft u de AOW-gerechtigde leeftijd bereikt en wilt u graag (blijven) werken? Dan biedt 65plus dé uitkomst. U kunt onder uw eigen voorwaarden blijven doorwerken waarbij u zelf bepaalt wanneer u wilt werken en hoeveel uur per week. Bekijk de vacatures, solliciteer of schijf u in!