Leerkrachten naar nieuwjaarsreceptie koningspaar

Leerkrachten naar nieuwjaarsreceptie koningspaar

Het nieuwe jaar heeft zijn intrede gedaan en het koningspaar nodigt daarom traditiegetrouw enkele gasten uit die de Nederlandse samenleving vertegenwoordigen. Op 17 januari mogen schoolleerkrachten naar de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. 

Dit jaar vindt de nieuwjaarsreceptie plaats op dinsdag 17 januari in het Paleis op de Dam en hiervoor zijn diverse juffen en meesters van basisscholen en leraren uit het voortgezet onderwijs uitgenodigd. Tijdens de nieuwjaarsreceptie kunnen de tweehonderd leerkrachten in gesprek met elkaar én met het koningspaar. Hierbij wordt bijvoorbeeld gesproken over de ontwikkelingen en de uitdagingen in het onderwijs. 
 

Vertegenwoordigers Nederlandse samenleving

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima houden jaarlijks twee recepties, waarbij tijdens de traditionele nieuwjaarsreceptie mensen worden uitgenodigd die de Nederlandse samenleving vertegenwoordigen. Vorig jaar kregen medewerkers in de thuiszorg een uitnodiging voor de nieuwjaarsreceptie. Naast de receptie voor vertegenwoordigers van de Nederlandse samenleving wordt ook een receptie gehouden voor het corps diplomatique en vertegenwoordigers van internationale organisaties. Deze vindt plaats op woensdag 18 januari.

Bron: Vorsten
 

Reageren