Leraren in het zonnetje tijdens Dag van de leraar

In Nederland doen we vaak graag ons eigen ding. Zou het daarom zijn dat we op 6 oktober de Dag van de Leraar organiseren in plaats van de World Teachers´ Day van 5 oktober? We weten het niet. Maar we staan op deze dag graag stil op bij de mensen die zich (dagelijks) inzetten voor de generatie van de toekomst.

Zoals de naam al weggeeft staan leraren en leraressen centraal tijdens de Dag van de Leraar op 6 oktober. Zo konden scholieren hun docent aanmelden als ‘leraar van het jaar’ en worden allerlei activiteiten georganiseerd.

Ook wij als uitzendbureau komen regelmatig in contact met onderwijsinstellingen in heel Nederland. Zo kon je eerder bijvoorbeeld al lezen over Ben de Laat bij het Da Vinci College en Cor Deen van het Martinus College. Maar we doen nog veel meer.

Flexibele oplossingen voor het onderwijs

Met onze tak 65plus Onderwijs bieden we een selectie van AOW-gerechtigde kandidaten die een uitgebreide ervaring hebben in het onderwijs. Mensen die de onderwijssector als geen ander kennen en snel aan de slag kunnen. Zo bieden we flexibele arbeidsoplossingen op maat voor onderwijsinstellingen en dragen we ons eigen steentje bij aan onderwijzend Nederland.

Meer weten? Bekijk ook onze brochure, neem een kijkje in ons kandidatenbestand of vraag het ons zelf, we vertellen u graag meer.