Let’s get digital

Iedereen probeert persoonlijk contact in de huidige tijd zoveel mogelijk te vermijden. We gaan niet meer op visite, de horecagelegenheden zijn gesloten en supermarktbezoeken worden beperkt. Gelukkig zijn er legio online mogelijkheden om toch nog met elkaar in contact te blijven.

Videobellen

Videobellen is een goed alternatief voor persoonlijk contact. Aangezien men elkaar kan zien, is het een stuk persoonlijker dan bijvoorbeeld bellen. Zo is het contact met kinderen, kleinkinderen, familie en vrienden een stuk gezelliger! Skype, WhatsApp, FaceTime en nog vele andere: er zijn veel aanbieders om te bellen met beeld. MAX Vandaag zette ze op een rijtje, zodat u kunt kijken welke optie het best bij u past.


De oplossing van 65plus

In verband met de coronacrisis is het bezoeken van onze kantoren momenteel niet mogelijk. Communicatie gaat dan ook zoveel mogelijk telefonisch, via de mail of via het gratis online chatprogramma Skype. Zo doen wij intakegesprekken tot nader order via dit handige online programma. Wanneer wij contact met u opnemen zullen wij de communicatiemogelijkheden met u doornemen. Installeer Skype alvast op uw computer, laptop, telefoon of tablet. Meer informatie over onder andere het downloaden van Skype vindt u hier.


Online ondersteuning nodig?

Heeft u wat hulp nodig met bijvoorbeeld het installeren van een app of heeft u een vraag over videobellen? Dan kunt u terecht bij SeniorWeb. Op hun Thuis Online-pagina vindt u handige informatie. Ook kunt u een beroep doen op de helpdesk.