Maak kennis met 65plus In het Onderwijs

Met trots presenteert Uitzendbureau 65plus de specialisatiewebsite van 65plus In het Onderwijs. Zoals de naam al doet vermoeden, is deze website geheel gericht op de arbeidsbemiddeling van ervaren medewerkers in de onderwijssector. Lees er hier meer over.

Uitzendbureau 65plus heeft meer dan veertig jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling van mensen die de AOW-gerechtigde leeftijd hebben bereikt. In deze lange bestaansgeschiedenis hebben wij veel kandidaten geworven en geplaatst bij organisaties in het onderwijs – van primair onderwijs tot universitair onderwijs en alles daar tussenin. Aan deze onderwijsinstellingen leveren wij uiteenlopende uitzendkrachten, zoals examinatoren, surveillanten en docenten.
 

Wij leveren diverse onderwijsfuncties

Om onze onderwijsdiensten nog duidelijker naar voren te brengen, hebben wij de website www.65plus.nl/onderwijs in het leven geroepen. Via deze website kunnen onderwijsinstellingen diverse onderwijsvacatures uitzetten. Vertel ons wie u zoekt en wij helpen u aan de geschikte kandidaten. Wij leveren ervaren onderwijspersoneel (OP) en onderwijsondersteunend personeel (OOP), zoals examinatoren, surveillanten, beoordelaars, docenten, huiswerkbegeleiders, conciërges, receptionisten, klusjesmannen of schoonmakers.
 

Opdrachtgevers berekenen uitzendtarief

65plus In het Onderwijs is met een uitgebreid kandidatenbestand met ervaren flexkrachten, een innovatieve aanpak en maatwerkservice al sinds 1975 marktleider in de arbeidsbemiddeling van senioren. 65plus In het Onderwijs werkt voor kleine en grote onderwijsinstellingen in Nederland, zoals de Universiteit van Amsterdam, Radboud Universiteit Nijmegen, Hogeschool Windesheim, Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, ROC West-Brabant, Luzac en Montessori Lyceum Flevoland. Bent u benieuwd wat de dienstverlening van 65plus In het Onderwijs kost? U kunt vrijblijvend het uitzendtarief bij ons opvragen. Eenvoudig en snel!
 

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en diensten van 65plus In het Onderwijs? Bekijk de website https://www.65plus.nl/onderwijs en lees meer. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met onze HR-specialisten. Zij lichten een en ander graag aan u toe en helpen u met het maken van de juiste match in het onderwijs.

 

Klik op onderstaande foto om naar de website te gaan