Mediq manager Benjo over de 65plus bezorgers

Als je in een verzorgingshuis werkt, wil je al je aandacht geven aan de bewoners. Toch waren zorgprofessionals soms wel 3 uur bezig om onze pakketjes bij bewoners in de kasten te krijgen. Daarom werkt Mediq samen met 65plus. Onze seniore bezorgers nemen pakketjes aan van de chauffeurs en brengen deze rond in het verzorgingshuis. Rayon manager Benjo Boogaers vertelt meer over onze samenwerking: "We hebben gekozen voor 65-plussers, omdat ze de mensen die wonen en verblijven op een zorginstelling vertrouwen geven. En zij creëren rust op de afdeling."

"Samen met Uitzendbureau 65plus startten we een bijzondere bezorgdienst met vaste, toegewijde bezorgers van 65 jaar of ouder. Deze bezorgers nemen de pakketjes aan van de chauffeur en brengen ze vervolgens rond in het verzorgingstehuis zelf. Ze komen niet binnen, maar bezorgen de pakketjes op naam tot aan de voordeur van de bewoner. Verpleegkundigen leggen het daarna in de kast. Zo bewaren ze de rust en verstoren ze geen privacy. Elke bezorger heeft zijn eigen locatie, omdat een vertrouwd gezicht fijn is voor de bewoners en de medewerkers. Binnen 2 a 3 uur ligt alles op zijn plek."

Meer mens

Door deze bezorgdienst hebben de zorgprofessionals meer tijd hebben voor de zorg voor de bewoners. Zo zorgen we er samen voor dat klanten zich minder patiënt voelen. En meer mens.

Meer weten over Mediq en onze samenwerking? Bekijk de video of lees hier meer.