Nieuwe vestiging Uitzendbureau 65plus Arnhem geopend

Nieuwe vestiging Uitzendbureau 65plus Arnhem geopend

Uitzendbureau 65plus heeft op 17 mei jl. een nieuwe vestiging in Arnhem geopend! Opdrachtgevers en uitzendkrachten uit de omgeving van Arnhem kunnen bij deze vestiging terecht voor regionale arbeidsbemiddeling!

Aan de Tivolilaan 205 (Kantoorgebouw De Enk) in Arnhem zijn onlangs de deuren geopend van de tiende vestiging van Uitzendbureau 65plus! Vanuit dit regiokantoor kunnen wij nu nog beter opdrachtgevers en uitzendkrachten in de regio Gelderland bedienen. Niet alleen in Arnhem, maar ook in Nijmegen, Dieren, Wageningen, Apeldoorn, Deventer, Almelo, Enschede en andere omliggende plaatsen!
 

Landelijke dekking Uitzendbureau 65plus

Uitzendbureau 65plus is een landelijke uitzendorganisaties met vestigingen in de plaatsen in Amsterdam, Den Haag, Zaandam, Breda, Rotterdam, Den Bosch en Utrecht (Huis ter Heide). Sinds vandaag is dus ook de vestiging Arnhem aan dit rijtje toegevoegd. Dankzij deze landelijke dekking hebben wij veel regiokennis en kunnen wij op lokaal niveau verbindingen leggen.
 

Neem contact met ons op

Wilt u contact met de vestiging Arnhem, bijvoorbeeld omdat u zich wilt inschrijven als uitzendkracht? Of bent u werkgever en zoek u flexkrachten met veel kennis en ervaring? Neem contact met ons op via telefoonnummer 026-750 49 99 of e-mailadres arnhem@65plus.nl. Uiteraard kunt u ook ons contactformulier invullen. Tot ziens!

 

  • Ik zoek werk als senior meubelverkoper als oproepkracht ook in de weekenden in omgeving emmen straal 50 km

Reageren

Uitzendbureau 65plus

Flexibel & binnen handbereik, waar u ook bent

U vindt ons door heel Nederland

65plus is een landelijke uitzendorganisatie met kantoren door het hele land. Door onze landelijke dekking hebben we veel regio kennis en vinden we snel een ervaren flexwerker bij u in de buurt. Neem direct contact op met één van onze regiokantoren in uw regio en laat u overtuigen door de vele voordelen van het werken met ervaren werknemers. Wij staan u graag te woord.