NPO Radio 1 in teken van onderwijs

NPO Radio 1 in teken van onderwijs

Vanaf deze week zijn alle (basis)scholen in Nederland weer begonnen. Dit is aanleiding voor NPO Radio 1 om aandacht te schenken aan het onderwijs. Van 3 t/m 8 september is het motto van de publieke radiozender ‘NPO Radio 1 bij de les’.

Er is veel gaande in het onderwijs. De recente ontwikkelingen in de sector houden de gemoederen flink bezig. Niet alleen onderwijsmedewerkers volgen de ontwikkelingen op de voet: heel Nederland lijkt begaan met de sector. De hoge werkdruk, het groot aantal overvraagde leerkrachten, het tekort aan leraren en het niveau van het curriculum. Publieke radiozender NPO Radio 1 is van 3 t/m 8 september omgedoopt tot ‘NPO Radio 1 bij de les’. Met een speciale weekprogrammering schenkt de radiozender extra aandacht aan het onderwijs. 
 

Suggesties en verbeteringen

De gehele week besteden de verschillende programma’s aandacht aan het thema. Aansprekende gasten doen een boekje open over het huidige onderwijslandschap en vertellen wat hun toekomstvisie is. Online en in het land gaan presentatoren en verslaggevers op zoek naar suggesties en verbeteringen in het Nederlandse onderwijs. Alle input van de luisteraars en het publiek wordt gebundeld op de website www.nporadio1.nl/bijdeles
 

Meer informatie

Benieuwd naar de programmering? Bekijk de website van NPO Radio 1 en zie welke gasten geïnterviewd worden of aanwezig zullen zijn. Wilt u meer weten over vacatures in het onderwijs? 65plus In het Onderwijs is sinds 1975 gespecialiseerd in de arbeidsbemiddeling van onderwijsmedewerkers, zoals examinatoren, surveillanten, beoordelaars, docenten, huiswerkbegeleiders, conciërges, receptionisten, klusjesmannen of schoonmakers. Bekijk onze actuele vacatures en solliciteer. Bent u werkgever en zoekt u ervaren onderwijspersoneel? Aarzel niet en neem contact op met onze HR-specialisten. 

Bron: NPO Radio 1

Reageren