Omroep Max zoekt gepensioneerden die weer willen werken

Omroep Max zoekt gepensioneerden die weer willen werken

Bent u met pensioen, maar wilt u nog graag de werkvloer op? Voor een nieuw televisieprogramma is Omroep MAX op zoek naar 65- tot 80-plussers die geen baan hebben, maar dolgraag aan het werk willen. Meld u aan.

Voor een nieuw tv-programma is Omroep MAX op zoek naar energieke 65/70-plussers en sprankelende 80-plussers die eigenlijk nog wel iets op de werkvloer willen betekenen. Mannen en vrouwen die de handen uit de mouwen willen steken, zich nog willen ontwikkelen of juist iets willen bijdragen aan de maatschappij, maar thuis zitten omdat het pensioen is bereikt. 
 

Ontvang sollicitatietips tijdens uw banenjacht

De omroep zoekt senioren met uiteenlopende opleidingsniveaus en ervaring in diverse vakgebieden. De senioren worden enkele maanden gevolgd in hun banenjacht en ontvangen hierbij sollicitatietips én professionele hulp. 
 

Meld u aan voor het tv-programma

Voelt u zich aangesproken? Mail uw motivatie (en uw foto) naar zoe@sarphatimedia.nl. Vertel hierin wat uw werkverleden is (curriculum vitae), wat voor persoon u bent en waarom u nog aan de slag wilt. Wie weet wordt u binnenkort gevolgd door een cameraploeg en vindt u uw droombaan. U kunt uw motivatie uiteraard ook via de post versturen: 

Sarphati Media 
T.a.v. Dibbes Verbeek 
Sarphatikade 11 
1017 WV Amsterdam
 

Werken via Uitzendbureau 65plus

Heeft u de AOW-gerechtigde leeftijd bereikt, maar wilt u nog graag werken als uitzendkracht? Als u liever niet gefilmd wordt, dan kunt u uiteraard terecht bij Uitzendbureau 65plus. Al veertig jaar lang zijn wij dé specialist in de arbeidsbemiddeling van AOW-gerechtigden. Neem contact op met onze HR-specialisten en zij lichten een en ander graag aan u toe.

  • Dank zei t uitzendbureau heb ik zelfs vast werk gekregen bij vers aan tafel / lekkerthuis, en ontdanks de K die ik helaas heb werk ik 8 tot 10 uur per dag, prima afleiding terapie

  • Ik ben sinds 2012 met pensioen. Ik was hier helemaal niet blij mee en nog niet.
    Ik heb 50 jaar in de zorg gewerkt en bij mijn laatste werkgever 40 jaar in allerlei functies.

  • Mijn geboorte datum is : 29-06-1946 heb 22 jaar 2 horeca bedrijven gehad en heb 15 jaar bij een golfclub gewerkt in de horeca ook heb ik 15 jaar thema avonden verzorgt, nu zou ik graag nog iets willen betekenen voor andere mensen gr lia

Reageren