Omroep Max zoekt senioren die aan het werk willen

Omroep Max zoekt senioren die aan het werk willen

Wilt u terug de werkvloer op? Voor een nieuw televisieprogramma is Omroep MAX op zoek naar 55- tot 80-plussers die geen baan hebben, maar dolgraag aan het werk willen. Is uw interesse gewekt? Lees er hier meer over! 

Omroep MAX zoekt energieke 55-plussers, levendige 60-plussers, enthousiaste 70-plussers en sprankelende 80-plussers die geen baan hebben, maar dolgraag de handen uit de mouwen willen steken. Voor een nieuw tv-programma zoekt de omroep mannen en vrouwen die ondanks al hun sollicitatiepogingen geen baan hebben gevonden. 
 

Professionele hulp bij solliciteren

Ook senioren die gestopt zijn met werken omdat ze de AOW-gerechtigde leeftijd hebben bereikt, mogen deelnemen aan het programma. De omroep zoekt werkzoekenden in de meest uiteenlopende vakgebieden en opleidingsniveau. De senioren worden enkele maanden gevolgd in hun banenjacht en ontvangen hierbij sollicitatietips én professionele hulp. 

Meld u aan voor het programma

De omroep zoekt enthousiaste deelnemers die wat betreft kennis, ervaring én geestdrift een positieve bijdrage kunnen leveren in het werkveld. Mensen die nog altijd bereid zijn om te leren. Voelt u zich aangesproken? Ga naar de website van Omroep MAX en vul het deelnameformulier in. Wie weet wordt u binnenkort gevolgd door een cameraploeg en vindt u uw droombaan! 
 

Vind uw baan via Uitzendbureau 65plus

Heeft u de AOW-gerechtigde leeftijd bereikt en bent u op zoek naar een uitdagende baan, maar wilt u niet deelnemen aan het televisieprogramma van Omroep MAX? Uiteraard kunt u zich altijd inschrijven bij Uitzendbureau 65plus. Wij hebben meer dan veertig jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling van mensen die de AOW-leeftijd hebben bereikt. Wij verbinden u aan werkgevers in heel Nederland. Meer weten? Neem contact met ons op of bekijk onze actuele vacatures en solliciteer direct.

  • Ik ben voorzitter van 50+power, platform waar zo'n 50 zelforganisaties bij aangesloten zijn. Ervaringsdeskundigen die heft in eigen hand nemen met een andere aanpak: zelf de regie nemen, opsporen van vacatures en samenwerken met werkgevers
    Het zou zinvol zijn als dit in de uitzending aan bod komt.

  • Doen jullie ook wel eens iets BUITEN de randstad?

  • Goedemiddag,

    Ik ben 66 jaar en zou dolgraag weer een paar dagen aan het werk willen.

    Groetjes Anneke Clement

  • Ik wil graag deelnemen aan het progamma om werk te vinden

Reageren