Onderzoek naar eetgedrag van 65-plussers

Onderzoek naar eetgedrag van 65-plussers

Bent u 65-plus en houdt u van gratis lekker eten? Bent u benieuwd naar uw lichaamssamenstelling én heeft u tijd voor onderzoek naar eetgedrag? Dan zijn de studenten van Hogeschool van Amsterdam op zoek naar u! 

Ebru Evren en Maryam Ismaili Shekoh studeren Voeding & Diëtetiek aan Hogeschool van Amsterdam. Momenteel zijn de studenten bezig met onze afstudeeropdracht aan het Academisch Medisch Centrum (AMC), waarbij ze het eetgedrag van 65-plussers willen onderzoeken. 
 

Onderzoek in het Academisch Medisch Centrum

De studenten Voeding & Diëtetiek zijn nu op zoek naar 65-plussers die vrijwillig willen deelnemen aan het onderzoek. U brengt hiervoor een uur een bezoek aan het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam, waarbij u een maaltijd nuttigt en verschillende (eenvoudige) metingen ondergaat. 
 

Meld u aan

Wilt u deelnemen aan het onderzoek? Het neemt slechts een uur in beslag. U kunt tot en met 14 mei 2017 deelnemen. Meld u aan bij Ebru Evren en Maryam Ismaili Shekoh. U kunt hen bereiken via e-mailadres e.evren@amc.nl of telefoonnummer 06-54361532. Uiteraard kunt u hen ook mailen of bellen voor meer informatie. 

  • Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Ebru Evren en Maryam Ismaili Shekoh. U kunt hen bereiken via e-mailadres e.evren@amc.nl of telefoonnummer 06-54361532.

  • Ik wil graag deelnemen aan het onderzoek, maar woon in de buurt van Eindhoven.
    Is er een reiskostenvergoeding aan verbonden?

Reageren