Onze vacatures in de Transport, Vervoer en Logistiek

Onze vacatures in de Transport, Vervoer en Logistiek

Heeft u de AOW-gerechtigde leeftijd bereikt en wilt u nog graag aan het werk? Bij Uitzendbureau 65plus zijn wij op zoek naar u! Ga aan de slag in bijvoorbeeld de transport, vervoer- en logistieksector. Hierin hebben wij een ruim vacature aanbod.

Gaat u bijna met pensioen en bent u in het bezit van één of meerdere rijbewijzen? Dan biedt Uitzendbureau 65plus u de mogelijkheid om door te werken na uw pensionering. In heel Nederland zijn wij op zoek naar ervaren en gemotiveerde krachten die aan de slag willen in de transport en logistiek!
 

Functies in transport, vervoer en logistiek

Wij beschikken over zeer uiteenlopende vacatures, waarbij u zelf kunt bepalen hoeveel uur u wilt werken, waar en wanneer. Zo kunt u via ons werken als Koerier, Taxichauffeur, Bezorger, Heftruckchauffeur, Logistiek medewerker, Chauffeursbalie medewerker, (Internationaal) Bijrijder, Verhuismedewerker, Logistiek planner, Chauffeur personenvervoer, Scholenvervoer, Chauffeur CE, Chauffeur afvalinzameling, Loodsmedewerker, Chauffeur B, Interne chauffeur en meer.
 

Over Uitzendbureau 65plus

Uitzendbureau 65plus biedt actieve en vitale senioren de mogelijkheid om door te werken na het bereiken van de AOW-gerechtigde leeftijd. Hierbij maken wij altijd de beste match tussen onze ervaren flexwerkers en onze opdrachtgevers. Wij hebben al sinds 1975 ervaring in de arbeidsbemiddeling van senioren en zijn op dit gebied marktleider van Nederland! Schrijf u gratis in bij Uitzendbureau 65plus en wij kijken uit naar een passende baan, of dit nu in de transport, vervoer- en logistieksector is, of in elke andere branche!
 

Solliciteer nú

Bekijk hieronder een overzicht met enkele van onze actuele vacatures in de transport, vervoer- en logistiekbranche. Zit hier uw ideale baan tussen, schroom dan niet en solliciteer direct op de job van uw keuze! Wilt u hulp bij het solliciteren, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze HR specialisten, zij helpen u graag verder.

 

Reageren

Vacatures in de Transport, Vervoer en Logistiek

Zoekt u een andere vacature? Gebruik dan de filter aan de linkerzijde.

Verfijn uw keuze

  • Er zijn geen vacatures gevonden
Uitzendbureau 65plus

Flexibel & binnen handbereik, waar u ook bent

U vindt ons door heel Nederland

65plus is een landelijke uitzendorganisatie met kantoren door het hele land. Door onze landelijke dekking hebben we veel regio kennis en vinden we snel een ervaren flexwerker bij u in de buurt. Neem direct contact op met één van onze regiokantoren in uw regio en laat u overtuigen door de vele voordelen van het werken met ervaren werknemers. Wij staan u graag te woord.