Operationeel Manager Bulthuis Robbie Spijkers: “Complimenten voor de saamhorigheid in deze tijd!”

De werkzaamheden moesten hier en daar iets aangepast worden door de huidige situatie, maar de chauffeurs van 65plus leveren ook nu dagelijks truck- en traileronderdelen aan de klanten van Bulthuis. Operationeel Manager Robbie Spijkers: "Uiteindelijk zijn we hier goed mee omgegaan. Dit raakt natuurlijk iedereen en we hebben het maar te accepteren. Je moet het met elkaar doen en we zijn blij met onze samenwerkende partners en daar hoort 65plus ook bij. De welwillendheid om er samen de schouders onder te zetten, de saamhorigheid in moeilijke tijden: daarvoor wil ik echt een compliment maken."

De samenwerking in het coronatijdperk

Om alles draaiende te houden, was de dagelijkse routine onderhevig aan enkele veranderingen. Zo mogen de chauffers niet meer binnenkomen en de spullen moeten uiteraard geheel RIVM-proof afgeleverd worden. Bulthuis heeft dan ook bepaalde voorzorgsmaatregelen genomen, zoals het plaatsen van desinfecterende gel in de auto’s en het dragen van handschoentjes. Robbie Spijkers: "Aanpassen en door. Ik wil onze klanten en de uitzendkrachten een compliment maken hoe ze dit hebben opgepakt."

Een mooi voorbeeld is onze vedette Gert, werkzaam als chauffeur bij Bulthuis: "Ik werk al een paar jaar met veel plezier binnen deze functie. Ik laat me dan ook niet tegenhouden door het virus."

 

 

 

 

Verbondenheid & loyaliteit

Dat ook nu de samenwerking '65plus-Bulthuis' van een leien dakje gaat, is toe te schrijven aan de goede match. Robbie Spijkers: "Het klikte meteen tussen Bulthuis en 65plus. De uitzendkrachten van 65plus voelen zich enorm verbonden met Bulthuis. Van oudsher voelt deze leeftijdsgroep al een enorme loyaliteit aan hun werkgever. Dit uit zich onder andere in het meedenken om bepaalde dagelijkse problemen op te lossen of eens een stapje extra te zetten wat eigenlijk niet hoeft maar toch gebeurt. Daarnaast zijn ze altijd op tijd!"

Een goed voorbeeld van het oplossen van dagelijkse problemen is de app-groep van de chauffeurs: "Samen met 65plus zijn we een modus overeengekomen die perfect werkt. Iedere uitzendkracht heeft een vaste dag waarop deze moet rijden. De uitzendkrachten dragen eigen verantwoordelijkheid voor het dagschema. Mochten ze op hun vaste dag niet kunnen rijden, dan dienen ze zelf zorg te dragen dat ze onderling wisselen. Dit gebeurt middels hun eigen app-groep. Deze communicatie werkt perfect!"