Peter Paul Rubens werkt als gastheer via Uitzendbureau 65plus

Rotterdammer Peter Paul Rubens (1949) is al geruime tijd verbonden aan Uitzendbureau 65plus. Drie ochtenden per week werkt hij als gastheer voor een multinational in hartje Rotterdam. Lees er meer over in het interview van Vakblad Express VVG-PGB.
 

Van receptiemedewerkers tot gastheer en manager: de Rotterdamse Peter Paul Rubens werkte jarenlang in het hotelwezen. Hij werkte bij grote ketens als Hilton en Carlton en tot zijn pensioen werkte hij bij het Carlton Ambassador in Den Haag. Toen zijn pensioen zich aandiende, wilde hij echter niet stil blijven zitten. Hij greep een figurantenrol in een televisieserie aan en daarna schreef hij zich in bij Uitzendbureau 65plus. Inmiddels werkt Rubens drie ochtenden per week als gastheer voor een multinational in Rotterdam. In deze functie kan hij zijn jarenlange ervaring als gastheer goed inzetten!
 

Lees het artikel hier

Express VVG-PGB is het vakblad van de Vereniging van Gepensioneerden van pensioenfonds PGB. Het vakblad besteedde onlangs aandacht aan de Rotterdamse uitzendkracht. In het artikel vertelt Peter Paul Rubens over zijn drijfveren om te werken na de pensioengerechtigde leeftijd. Lees hier het volledige artikel!

Bron: Vereniging voor Gepensioneerden - Express VVG-PGB - Jaargang 1, nr. 1 - april 2016