Professionals met ervaring

Het aloude spreekwoord 'kennis is macht' is u ongetwijfeld bekend. Maar wist u dat Uitzendbureau 65plus u kan ondersteunen bij het verkrijgen van deze waardevolle kennis? En dan ook nog eens tegen scherpe tarieven? Maak kennis met 65plus Professional!

Hoogopgeleide professionals met ervaring

Uitzendbureau 65plus kent de waarde van ervaren werknemers als geen ander. We hebben tenslotte dagelijks te maken met kandidaten die ervaring hebben voor twee. Met onze dienst 65plus Professional bieden we u de mogelijkheid om ervaren hoogopgeleide vakspecialisten tegen gunstige tarieven in huis te halen.

Breed inzetbaar

Deze professionals hebben ervaring opgedaan in uiteenlopende sectoren, maar hebben allemaal een ding gemeen: ze zijn vitaal, representatief én uitermate gedreven op de werkvloer. Kandidaten die weten wat doorpakken is en minimaal beschikken over een hbo werk/ en- of denkniveau.

Onze 65plus Professionals hebben dan ook ervaring in leidinggevende functies en zijn inzetbaar voor onder andere het uitvoeren en begeleiden van projecten binnen uw organisatie. Hierbij kan het gaan om bijvoorbeeld efficiëntie, doelmatigheid, kostenbesparing of het begeleiden van jong talent in uw organisatie.

Betaalbare ervaring

Uitzendbureau 65plus biedt u niet enkel de mogelijkheid om ervaren medewerkers in te zetten, maar maakt het ook nog eens betaalbaar. Zo zijn onze 65plus Professionals al in te huren vanaf 35 euro per uur. Kortom: hoog gekwalificeerde medewerkers tegen een uitermate scherp tarief.

Dus kan uw organisatie ook wel wat ervaring gebruiken? Bekijk dan onze 65plus Professionals en haal waardevolle kennis in huis!