Roel Paalman (66) aan de slag voor Mediq Medeco en WVO Zorg

De 66-jarige Roel Paalman is uitzendkracht bij Uitzendbureau 65plus. Hij bezorgt incontinentiemateriaal van Mediq Medeco aan cliënten van zorginstelling WVO Zorg. Lees hier meer over zijn werkzaamheden en de samenwerking tussen WVO Zorg en Mediq Medeco.
 

Mediq Medeco is een toonaangevende leverancier voor verbruiksgoederen en apparatuur en de daarbij behorende disposables in de gezondheidszorg. Zorginstelling WVO Zorg uit Vlissingen werkt met het incontinentiemateriaal van Mediq Medeco en deze leverancier helpt op haar beurt met het optimaliseren van het bestel- en afleverproces van het materiaal. Een van de belangrijkste punten hierbij is de menselijke maat en persoonlijke benadering. WVO Zorg en Mediq Medeco zijn daarom een pilot gestart waarbij het incontinentiemateriaal gemakkelijk besteld kan worden met MedBIS en het materiaal vervolgens persoonlijk bezorgd wordt.
 

Jarenlange ervaring in de zorg

Een van de bezorgers van het incontinentiemateriaal is Roel Paalman van Uitzendbureau 65plus. Deze 66-jarige uitzendkracht stroopt iedere maandag de mouwen op: hij helpt dan met het lossen van het incontinentiemateriaal op de verschillende verpleeghuislocaties van WVO Zorg. Daarna brengt hij de gevulde tassen tot aan de voordeur van de cliënten. Roel kent zorginstellingen als WVO Zorg van binnenuit: hij bekleedde ruim dertig jaar lang verschillende managementfuncties in de zorg – de laatste jaren op interimbasis. Na zijn laatste interimopdracht wilde hij gas terugnemen, maar nog niet volledig stoppen met werken. Daarom schreef hij zich in bij Uitzendbureau 65plus.
 

Ogen en oren van Mediq Medeco

Onlangs verscheen er een artikel over de pilot van Mediq Medeco en WVO Zorg. In de nieuwsbrief van Mediq Medeco vertelt Roel Paalman het volgende: “Deze opdracht is ideaal. Het brengt mij terug in een werkveld waar ik veel affiniteit mee heb. Ik kom hier ook oude bekenden tegen.” De ervaring van Roel loont ook op een andere manier. Zijn er schommelingen in het aantal bestellingen, dan doorziet hij dit en trekt hij op tijd aan de bel. Dit geldt ook voor het signaleren van problemen. Roel: “Ik voel mijzelf de ogen en oren van Mediq Medeco. Dat geeft een extra dimensie aan het geheel, los van alle leuke contacten met staf en cliënten”.
 

Meer informatie over Uitzendbureau 65plus

Bent u benieuwd naar het volledige artikel? Lees deze op de website van Mediq Medeco. Heeft u net als Roel de AOW-gerechtigde leeftijd behaald en wilt u nog graag doorwerken? Dat kan! Uitzendbureau 65plus heeft jarenlange ervaring in het koppelen van oudere uitzendkrachten met uiteenlopende organisaties in heel Nederland. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Foto: Roel Paalman en Jaella Manusama (van WVO Zorg). Foto is eigendom van Mediq Medeco.
Bron: Mediq Medeco