Schrijf u in bij Uitzendbureau 65plus en vind werk

Heeft u de AOW-gerechtigde leeftijd bereikt en wilt u graag (blijven) werken? Dan biedt Uitzendbureau 65plus dé uitkomst. U kunt onder uw eigen voorwaarden blijven doorwerken waarbij u zelf bepaalt wanneer u wilt werken en hoeveel uur per week.

Uitzendbureau 65plus is sinds 1975 gespecialiseerd in de arbeidsbemiddeling van mensen die de AOW-gerechtigde leeftijd bereikt hebben. Door de jaren heen hebben wij ons in de arbeidsbemiddeling steeds meer toegelegd op bepaalde sectoren. Zo voegen wij al enkele jaren waarde toe aan het onderwijs, de transport en de facilitaire dienstverlening. Niet voor niets werken wij met de labels 65plus In het Onderwijs, 65plus Op de Weg en 65plus In Goede Handen.
 

Werken bij 65plus In het Onderwijs

65plus In het Onderwijs is uitzendspecialist van ervaren onderwijspersoneel (OP) en onderwijsondersteunend personeel (OOP). Via 65plus In het Onderwijs kunt u bijvoorbeeld werken als leerkracht, examinator, surveillant, beoordelaar, docent, huiswerkbegeleider, conciërge, receptionist, klusjesman of schoonmaker.
 

Werken bij 65plus Op de Weg

Werken in de goederentransport of het personenvervoer? Via 65plus Op de Weg kunt u aan de slag als koerier, chauffeur B/BE, chauffeur personenvervoer, bijrijder, privéchauffeur, directiechauffeur, valet parker, hiker of heftruckchauffeur. Uiteraard zijn ook andere functies welkom.
 

Werken bij 65plus In Goede Handen

65plus In Goede Handen is uitzendspecialist van deskundige medewerkers met ervaring in facilitair, hospitality en dienstverlening. Via dit label kunt u aan de slag als receptionist, telefonist, baliemedewerker, secretaresse, gastheer of gastvrouw, huismeester, klusjesman, conciërge, portier, suppoost, verkeersregelaar of productiemedewerker.
 

Solliciteer of schrijf u in

Werken via een van deze labels? Bekijk onze actuele vacatures voor 65plus In het Onderwijs, 65plus Op de Weg en 65plus In Goede Handen en solliciteer direct op de vacature van uw dromen. Ziet u op dit moment geen passende vacature en staat u nog niet in ons kandidatenbestand? Schrijf u in als werkzoekende! Wanneer uw profiel en arbeidswensen aansluiten op onze vacatures en eisen van onze opdrachtgevers, nemen wij contact met u op.