Snel inzetbaar ervaren tijdelijk personeel voor het onderwijs

Bent u op zoek naar flexibel personeel voor uw onderwijsinstelling? Dan is Uitzendbureau 65plus u graag van dienst met een uitgebreide selectie ervaren medewerkers voor het onderwijs.

Ervaren tijdelijk personeel voor onderwijsinstellingen

Als onderwijsinstelling bent u altijd op zoek naar goede medewerkers. U wilt tenslotte het kwaliteitsniveau van uw instelling waarborgen. Tegelijkertijd heeft de onderwijssector te kampen met zaken zoals bezuinigingen en het lerarentekort. Uitzendbureau 65plus biedt de oplossing met het leveren van docenten en onderwijsondersteunend personeel. Onze kandidaten hebben ruime werkervaring in het onderwijs en bieden de oplossing voor personeelstekort in het onderwijs. Of het nu gaat om het invullen van een functie van docent met een langdurig karakter of het assisteren bij piekdrukte zoals examen-/ tentamenperiodes, wij hebben de juiste kandidaat voor u.

Een maatwerk dienstverlening die is gebaseerd op 40 jaar aan ervaring en waarbij we zowel een enkele kandidaat kunnen leveren als grote aantallen. Wist u bijvoorbeeld dat we de komende jaren in samenwerking met zusterbedrijf Studentalent 4.000 flexibel inzetbare surveillanten inzetten voor de Universiteit van Amsterdam en Hogeschool Amsterdam? Maatwerk is het sleutelwoord.

Surveillanten voor tentamens en examens

De examen- en tentamenperiodes zijn van oudsher een periode van topdrukte binnen onderwijsinstellingen. Een periode waarin een paar extra handen vaak erg welkom zijn. Uitzendbureau 65plus zorgt dat u snel over een of meerdere geschikte kandidaten kunt beschikken voor de gewenste periode. Zo voorkomt u overbelasting van uw medewerkers, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op, bekijk onze dienst 65plus Onderwijs of ga direct op zoek naar een geschikte kandidaat in onze flexibele onderwijspool.