Soldaat van Oranje neemt afscheid van een trouwe portier

Op 24 februari 2010 schreef Teun de Reede zich in bij Uitzendbureau 65plus in Den Haag als werkzoekende. Teun vond zichzelf namelijk nog veel te fit en vitaal om thuis op de bank te gaan zitten en vroeg of wij een uitdagende job voor hem hadden.

Die hadden wij! Binnen een no time kreeg hij de functie van portier via ons aangeboden bij Theater Hangaar waar de musical Soldaat van Oranje sinds enkele jaren draait. De indrukwekkende musical is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van één van onze grootste verzetshelden: Erik Hazelhoff Roelfzema. Toen de musical in première ging, was Teun present om de allereerste gasten te mogen ontvangen.


Perfecte match

Theaterdirecteur Harry de Bruin legt uit waarom hij expliciet koos voor Uitzendbureau 65plus. “Voor de functie van portier is het heel erg belangrijk dat onze bezoekers zich bij aankomst direct wanen in de sfeer van de tijd waarin dit verhaal zich afspeelt. Er moet een complete beleving gecreëerd worden en die moet al beginnen op de parkeerplaats. Kandidaten van Uitzendbureau 65plus hebben affiniteit met de tijd waarin het verhaal zich afspeelt en weten als geen ander de juiste sfeer te creëren. Daarnaast letten zij goed op de details.” En dat is precies wat Harry de Bruin nastreeft bij zijn personeel.


Groots afscheid na 5 jaar trouwe dienst

Teun de Reede heeft de functie van portier bij Theater Hangaar ruim 5 jaar met veel plezier vervuld; hij vond het nu de juiste tijd om het stokje over te dragen aan een andere gemotiveerde kandidaat van Uitzendbureau 65plus. Donderdag 4 juni jl. stond hij dan ook voor de allerlaatste keer in passend uniform bij Theater Hangaar om zijn laatste gasten te ontvangen. Door Theater Hangaar was een groots afscheid georganiseerd waar het voltallige personeel bij aanwezig was. Met maar liefst 667 voorstellingen op zijn conto kan Teun terugkijken op een zeer succesvolle en mooie periode. Als dank voor zijn trouwe dienst heeft Theater Hangaar Teun en zijn vrouw een diner aangeboden en mogen zij samen naar de musical.


Ontroerd en onder de indruk

“Ik heb altijd met heel veel plezier mogen werken bij Theater Hangaar en heb een enorm leuke en ook leerzame tijd gekend. De onderlinge sfeer tussen collega’s en de hechte samenwerking zal me nog lang bij blijven. In mijn werkzame periode heb ik veel gasten mogen ontvangen die de voorstelling kwamen bekijken, waaronder leden van het Koninklijk Huis en BN’ers. Ik vond het altijd erg mooi om te ervaren dat na afloop van de musical iedereen ontroerd en onder de indruk naar buiten kwam”, aldus Teun.

Teun zal zich niet gaan vervelen want hij is trouwe presentator bij Triatlonwedstrijden en neemt zelf ook nog actief deel aan wedstrijden. Wij bedanken Teun de Reede voor zijn jarenlange trouwe dienst. Weer of geen weer: Teun was present en vervulde zijn functie van portier met verve!

 

Ook iets voor u zo een enthousiaste en gemotiveerde kandidaat? Of wilt u zelf (weer) aan het werk? Bekijk dan wat Uitzendbureau 65plus kan betekenen voor u als opdrachtgever of kandidaat!