Specialist in tijdelijk personeel voor het onderwijs

De aankomende examenperiode betekent dat de jaarlijkse piek in drukte binnen het onderwijs weer voor de deur staat. Kunt u wel een paar extra handen gebruiken in de vorm van ervaren personeel voor het onderwijs? Maak dan kennis met onze dienst 65plus Onderwijs.

Ervaren flexwerkers voor scholen & universiteiten

Uitzendbureau 65plus biedt onderwijsinstellingen al jarenlang een maatwerk service op het gebied van tijdelijk personeel voor het onderwijs. Een service waarbij we een van onze ervaren AOW-gerechtigde kandidaten koppelen aan de behoefte van uw instelling.

Hiervoor beschikken we over een uitgebreide selectie aan AOW-gerechtigde kandidaten die inzetbaar zijn voor allerlei functies binnen het onderwijs. Van docenten tot tentamensurveillanten en onderwijsspecialisten met beleidskennis. Bij Uitzendbureau 65plus vindt u de tijdelijke medewerker die bij uw middelbare school, hogeschool of universiteit past.

Tentamensurveillanten voor HvA, UvA & VU

En wist u dat we in samenwerking met zusterbedrijf Studentalent de komende jaren 4000 tentamensurveillanten inzetten bij Hogeschool van Amsterdam en de Universiteit van Amsterdam? En ook nog eens 1.500 surveillanten ter beschikking stellen aan de Vrije Universiteit van Amsterdam? Een maatwerk service waarmee we ook uw onderwijsinstelling graag ontzorgen. Lees meer op onze speciale pagina over tentamensurveillanten.

Tijdelijk personeel voor het onderwijs inhuren?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan onze dienst 65plus In het Onderwijs, maak kennis met onze AOW-gerechtigde onderwijs kandidaten of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.