Specialistische websites voor Uitzendbureau 65plus

Specialistische websites voor Uitzendbureau 65plus


Uitzendbureau 65plus heeft zich een nieuw uiterlijk laten aanmeten. Deze nieuwe uitstraling gaat gepaard met de lancering van de twee specialisatiewebsites 65plus In het Onderwijs en 65plus Payroll Professionals. Lees er hier verder over.
 

Uitzendbureau 65plus is al meer dan veertig jaar gespecialiseerd in de arbeidsbemiddeling van mensen die de AOW-gerechtigde leeftijd bereikt hebben. Door de jaren heen hebben wij ons in de arbeidsbemiddeling steeds meer toegelegd op bepaalde sectoren. Zo voegen wij al enkele jaren waarde toe aan het onderwijs, de transport en de facilitaire dienstverlening. Ook zijn wij erg sterk in het payrollen van mensen die de AOW-gerechtigde leeftijd hebben bereikt. 


Twee specialisatiewebsites gelanceerd 

Om hier extra aandacht aan te schenken en te laten zien op welke gebieden Uitzendbureau 65plus specialist is, hebben wij enkele websites ontwikkeld waarop deze diensten uitgelicht worden. Zo zijn afgelopen 5 december de specialisatiewebsites 65plus In het Onderwijs en 65plus Payroll Professionals gelanceerd. De specialisatiewebsites voor transport en facilitaire, logistieke dienstverlening en hospitality zullen begin 2017 worden gepresenteerd.
 

Over 65plus In het Onderwijs

In de lange bestaansgeschiedenis van Uitzendbureau 65plus hebben wij veel kandidaten geplaatst bij organisaties in het onderwijs. Van primair onderwijs tot universitair onderwijs en alles daar tussenin. Aan deze onderwijsinstellingen leveren wij uiteenlopende uitzendkrachten, zoals examinatoren, surveillanten en docenten. Om onze onderwijsdiensten nog duidelijker naar voren te brengen, hebben wij de website www.65plus.nl/onderwijs in het leven geroepen. Via deze website kunnen onderwijsinstellingen diverse onderwijsvacatures uitzetten. 
 

Over 65plus Payroll Professionals

Als uitzendorganisatie houdt Uitzendbureau 65plus zich niet alleen bezig met uitzenden, maar ook met de werving & selectie en het payrollen van medewerkers. Bij payroll wordt de medewerker geworven en geselecteerd door de werkgever zelf, maar nemen wij de medewerker in dienst en nemen wij het administratief en juridisch werkgeverschap op ons. Payroll biedt diverse voordelen voor zowel werkgever als werknemer. Deze worden duidelijk naar voren gebracht op de nieuwe specialisatiewebsite van 65plus Payroll Professionals: www.65plus.nl/payroll
 

Wat vindt u?

Wij zijn erg blij met ons nieuwe uiterlijk én de lancering van twee specialisatiewebsites. Wat vindt u ervan? Laat een reactie achter of geef een reactie op onze socialmediakanalen. Heeft u inhoudelijke vragen over de specialisaties 65plus In het Onderwijs en 65plus Payroll Professionals? Schroom niet en neem contact op met onze HR-specialisten. Zij lichten een en ander graag aan u toe. 
 

 • Complimenten. De website ziet er prima uit. Fijne feestdagen en een gelukkig, gezond en succesvol 2017!

 • Prettige kerstdagen, en gelukkig 2017

 • Ziet er geweldig uit.
  Fijne kerstdagen en een goed 2017 voor allemaal.

 • Ziet er super uit allen fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2017

 • ziet er zeer verzorgd uit.

 • Prettige Kerstdagen en een sucsesvol zakelijk 2017 gewenst.

 • Mijn complimenten !! Ziet er fantastisch uit, is goed over nagedacht .

  Misschien ook nogeens een app, omdat er tegenwoordig veel met iphone en iPad gewekt wordt.
  Nu moet er tóch eerst naar internet gegaan worden om uren door te geven, terwijl via een app het nog gemakkelijker mogelijk is.

Reageren

65plus In het Onderwijs

onderwijs.jpg

65plus Payroll Professionals

payroll.jpg