Surveillanten Digitale Examens ontvangen met trots hun certificaat

Surveillanten Digitale Examens ontvangen met trots hun certificaat


Op donderdag 7 juli jl. hebben de partners Lamark en Uitzendbureau 65plus met veel trots voor de tweede keer - landelijk erkende - certificaten voor Surveillant Digitale Examens mogen uitreiken aan een stralende groep 65plus surveillanten.

Afgelopen jaar is er een unieke samenwerking gestart tussen Exapol en Stichting Examenkamer. Deze unieke samenwerking heeft er voor gezorgd dat er in 2015 een landelijke certificering is ontwikkeld met als doel het niveau van examensurveillanten aantoonbaar te verhogen en vast te leggen. Examenfraudepreventie is een belangrijk onderdeel van de certificering welke centraal staat in het gehele traject.

Gediplomeerde surveillanten worden opgenomen in het landelijke register van Exapol. Het certificaat is 3 jaar geldig waarna het verlengd kan worden. Continuïteit van kwaliteitswaarborging worden hiermee gerealiseerd.

De uitreiking van dit bijzondere certificaat vond plaats tijdens het Lamark Test Center Event op Westernboerderij De Baerle te Didam en ging gepaard met een speech van de partners. Tevens was er tijd om te evalueren en konden de gediplomeerden onder het genot van een hapje en een drankje hun werkervaringen delen.

 


Uniek partnership

Lamark levert logistieke diensten aan examenbureaus. Een landelijk dekkend netwerk van Test Centers maakt het voor examenkandidaten mogelijk hun examen af te nemen op een datum en tijd die hen het beste uitkomt. Sinds de oprichting van Lamark in 2000 is een groot aantal examenbureaus overgegaan op Flexibel Examineren. Lamark is een onafhankelijke partij, niet gebonden aan een opleidingsinstituut.

Zowel voor de publieke als de private sector is Exapol de examenpartner. Alle examens zijn afgestemd op de beroepspraktijk. Exapol speelt daar voortdurend op in. Exapol examineert vooral voor opleidingen binnen het vakgebied toezicht en handhaving, maar ook voor heel specifieke hieraan gerelateerde opleidingen. Onder meer op het gebied van fraudebeheersing in de zorg en de banken- en verzekeringswereld. Exapol hecht waarde aan onafhankelijke en heldere exameneisen. Daarom staat het bureau onder toezicht van de Stichting Examenkamer. De garantie voor de beste en meest vertrouwde examenpartner voor al uw vakgerelateerde opleidingen.

 


Over Uitzendbureau 65plus

Uitzendbureau 65plus - onderdeel van Venturion Investment Group - is een landelijke specialistische uitzendonderneming en heeft met diverse universiteiten, hogescholen en middelbare scholen vergelijkbare samenwerkingsovereenkomsten op het gebied van tentamensurveillance. Uitzendbureau 65plus is meer dan 40 jaar dé specialist in het bemiddelen van AOW-gerechtigden in het onderwijs. Door het unieke aanbod van Uitzendbureau 65plus kan zij een ideale aanvulling aanbieden daar waar het gaat om; ervaren, actieve flexibel inzetbare AOW-gerechtigden. Zij belichamen cruciale intrinsieke kwaliteiten zoals: natuurlijk overwicht, inlevingsvermogen, discretie en punctualiteit.


Vraag het onze Onderwijsspecialist

Meer weten over deze unieke certificering en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op, onze specialist vertelt u graag meer.

 

Reageren