Aan de slag als of op zoek naar een toezichthouder?

Vooral nu de examens er in mei weer aan komen, zijn goede toezichthouders in het onderwijs onmisbaar. Of u nu op zoek bent naar een toezichthouder, of de ambitie hebt om na de AOW-leeftijd te fungeren als een toezichthouder, in dit artikel vertellen we u alles wat u moet weten. 

De werkzaamheden van een toezichthouder

Heeft u de AOW-leeftijd bereikt, maar zijn de spreekwoordelijke geraniums niets voor u? Dan heeft 65plus leuk nieuws: u kunt namelijk gewoon betaald bezig blijven. Bijvoorbeeld als toezichthouder bij lessen, lunchpauzes, studie-uren, toetsen of examens! Bij deze functie houdt u zich bezig met het beperken van lesuitval en het verminderen van de werkdruk. Mocht er een docent(e) afwezig zijn, dan bent u degene die ervoor zorgt dat de les goed en rustig verloopt. Wat verder tot het takenpakket van een toezichthouder behoort? Het bijhouden van de presentielijsten, uitdelen van lesmateriaal en het uitvoeren van facilitaire werkzaamheden. 

Als toezichthouder werken bij 65plus

Klinkt dit u als muziek in de oren? Dan kunt u via 65plus In het Onderwijs aan de slag bij opdrachtgevers in heel Nederland. Zowel in het basisonderwijs, beroepsonderwijs, in trainingscentra en op andere onderwijsinstituten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan onze vacatures van 65plus In het Onderwijs.

Op zoek naar toezichthouders?

Mocht u op zoek zijn naar toezichthouders: bij 65plus bent u aan het goede adres. We leveren ervaren personeel voor in het onderwijs (OP) en onderwijsondersteunend personeel (OOP). We hebben vitale fulltime, parttime of tijdelijke krachten met communicatief sterke vaardigheden en een VOG. Zo zijn onze toezichthouders kundig en flexibel inzetbaar, waardoor u lesuitval kunt verminderen of zelfs voorkomen. De 65-plussers zien erop toe dat de lessen rustig verlopen. Pauzes of studie-uren? Ook dat is geen probleem. Onze krachten werken daarnaast graag samen met andere docenten of bijvoorbeeld conciërges. Er is bovendien geen sprake van veel nieuwe gezichten door onze vaste pool aan mensen in uw regio.