Uitzendbureau 65plus Arnhem in het AD

Uitzendbureau 65plus Arnhem in het AD

U heeft het vast al gemerkt: Uitzendbureau 65plus heeft sinds enkele weken een nieuwe vestiging in Arnhem. Dit is ook de media niet ontgaan, daarom verscheen er onlangs een artikel in het Algemeen Dagblad (AD).
 

De streekeditie van het AD besteedde onlangs aandacht aan de opening van Uitzendbureau 65plus in Arnhem. In de regiokatern Arnhem verscheen een leuk artikel over de gloednieuwe vestiging. Collega’s Maaike Jonge Poerink en Conny Koolen vertellen over de werkzaamheden van ons uitzendbureau, maar gaan ook in op de voordelen van werken met mensen die de AOW-gerechtigde leeftijd hebben bereikt. Ze vertellen over de verandering van de doelgroep en de bedrijven die gebruikmaken van de gemotiveerde en ervaren uitzendkrachten.
 

Lees het artikel terug

Bent u benieuwd naar het gehele artikel? Bekijk deze op de website van het AD. Wilt u meer informatie over de diensten en de mogelijkheden van Uitzendbureau 65plus? Schroom niet en neem contact op met de HR specialisten van de vestiging in Arnhem. Via hen kunt u zich uiteraard ook direct inschrijven als werkzoekende of werkgever!

Bron en foto: AD
 

Reageren