Uitzendbureau 65plus geïnterviewd door Werken.FM

Op 5 april jongstleden was Uitzendbureau 65plus te gast bij Werken.FM. Regiomanagers Stefan Sturtz en Angela Bihari van Uitzendbureau 65plus vertelden live op de radio over de voordelen van werken met AOW-gerechtigden. Lees hier meer over het radio-interview.

Werken.FM is een radiostation dat uitsluitend bericht over de arbeidsmarkt van Nederland. Het station maakt radio voor werkgevers, werknemers én werkzoekenden. Werken.FM is een crossmediaal platform voor werkzoekenden, HR en recruitment, politiek en ondernemers. Stefan Sturtz en Angela Bihari van Uitzendbureau 65plus werden op dinsdag 5 april geïnterviewd tijdens het Werken.FM-programma De Ochtenduren.
 

Diensten van Uitzendbureau 65plus

De regiomanagers van Den Haag en Amsterdam vertellen in het interview over de diensten en mogelijkheden van Uitzendbureau 65plus. Wat is de bestaansgeschiedenis van ons uitzendbureau en wat voor soort kandidaten bemiddelen wij aan welke werkgevers in Nederland? Ook vertellen ze over de voordelen van het werken met AOW-gerechtigde medewerkers.
 

Interview terugluisteren

Bent u nieuwsgierig geworden naar het radio-optreden van Stefan Sturtz en Angela Bihari? Bezoek de website van Werken.FM en luister de uitzending terug. U hoort ons op de volgende tijdstippen: 17:05 tot 23:45, 31:24 tot 36:37 en 40:42 tot 44:40 minuten. Wilt u meer informatie over de diensten van Uitzendbureau 65plus, dan kunt u uiteraard contact opnemen met onze HR specialisten!