Uitzendbureau 65plus steunt Alpe d’HuZes

Mara Koekkoek, Fleur Spaapen en Simone Deckers van team #FaMouS nemen op 7 juni deel aan de Alpe d’HuZes. Het team wil zes keer de Alpe d’Huez beklimmen en een sponsorbedrag van € 7.500 ophalen. Uitzendbureau 65plus steunt dit bijzondere doel. U ook?

Op 7 juni 2018 vindt de dertiende editie van de Alpe d’HuZes plaats. Alpe d’HuZes is een grootschalige sponsoractie waarbij geld wordt ingezameld voor kankeronderzoek. Onder het motto ‘Opgeven is geen optie’ fietsen, lopen of wandelen deelnemers tot wel zes keer de Alpe d’Huez op. 
 

Over team #FaMouS

Eén van de deelnemende teams is team #FaMouS. Dit team bestaat uit Mara Koekkoek, Fleur Spaapen en Simone Deckers. Mara en Fleur zijn allebei 13 jaar oud en samen met de moeder van Fleur willen zij de Franse berg beklimmen. De meiden uit Almkerk en Woudrichem doen mee omdat ze in hun omgeving veel met de ziekte kanker te maken hebben. Ze willen graag een bijdrage leveren een de bestrijding van de ziekte en daarom hebben ze dit sportieve doel uitgekozen.
 

Sponsoring Uitzendbureau 65plus

Het streven is om zes keer de berg te beklimmen en hierbij een sponsorbedrag van maar liefst € 7.500 op te halen. Uitzendbureau 65plus vindt het een prachtig streven en steunt team #FaMouS in deze sportieve uitdaging. Als blijk van onze steun hebben wij een sponsorbedrag overgemaakt. 
 

Steun team #FaMouS

Steunt u Mara, Fleur en Simone ook? Neem hiervoor een kijkje op de teampagina van team #FaMouS. Wij wensen team #FaMouS en alle andere deelnemers veel succes met de beklimmingen van de Alpe d’Huez!