Vacature van de Maand: Distributie Medewerker (M/V) Bloemenveiling regio Naaldwijk

Vacature van de Maand: Distributie Medewerker (M/V) Bloemenveiling regio Naaldwijk

Altijd al willen werken op een bloemenveiling? Dit is uw kans! Uitzendbureau 65plus is op zoek naar een Distributie Medewerker (M/V) voor FloraHolland Naaldwijk. Lees hier gauw verder!
 

Distributiemedewerker bij FloraHolland Naaldwijk is een dynamische baan. Zo start uw werkdag ‘s morgens om 06.15 uur: u haalt een volle wagen met bloemen op en op de plek van bestemming verdeelt u deze bloemen handmatig. U bent samen met uw collega’s een belangrijke schakel in het logistieke proces en u zorgt ervoor dat de kopers zo snel mogelijk de juiste bloemen in de juiste hoeveelheid ontvangen.
 

Functie goed te combineren

In deze uitdagende functie kunt u tussen de 10 tot 18 uur per week aan het werk. Met een vaste reiskostenstaffel en dienstlengtes van 3 tot 6 uur per dag kunt u dit werk goed combineren met bijvoorbeeld uw hobby of andere baan. U kunt voor langere tijd aan de slag: wij maken, afhankelijk van de drukte op de veiling én in overleg met u, uw rooster.
 

Solliciteer direct!

Is uw interesse gewekt en wilt u deze bijzondere functie uitvoeren. Lees hier dan meer informatie over de functie en de functie-eisen en solliciteer direct! Uiteraard kunt u ook altijd contact opnemen met de HR-specialisten van Uitzendbureau 65plus voor meer informatie. Bel hiervoor naar telefoonnummer 010-2762387 (regio Rotterdam) of 070-3462021 (regio Den Haag).
 

Reageren