Vacature van de maand: Intercedent M/V met lef voor vestiging Arnhem

Vacature van de maand: Intercedent M/V met lef voor vestiging Arnhem

Bij Uitzendbureau 65plus zoeken we geregeld personeel voor onze eigen organisatie. Om deze vacatures extra onder de aandacht te brengen, lichten we iedere maand een vacature uit. Momenteel zijn wij op zoek naar een Intercedent(e) met lef voor onze nieuwe vestiging in Arnhem!
 

Meidio mei 2016 opent onze vestiging in Arnhem haar deuren. Vanwege de opening van dit filiaal zijn wij per direct op zoek naar een Intercedent(e) met lef (fulltime functie). Als intercedent bij Uitzendbureau 65plus ben jij de schakel tussen onze opdrachtgevers en uitzendkrachten. Je doet werving & selectie en voert intakegesprekken met medewerkers die de AOW-gerechtigde leeftijd hebben bereikt. Vervolgens overtuig jij onze opdrachtgevers met een voorstel op maat!
 

Commercie en doorgroeimogelijkheden

Vanuit jouw commerciële blik vind je het best passende antwoord op de vraag van onze klanten. Ook ga je bij klanten op bezoek en vergroot je jouw klantportfolio door middel van acquisitie. Je beschikt dus over voldoende lef en doorzettingsvermogen! Daarnaast biedt deze uitdagende baan jou voldoende toekomstperspectief, want het is mogelijk om door te groeien tot Senior Intercedent of Accountmanager.
 

Solliciteer nu!

Dus, ben jij geïnteresseerd in deze dynamische en zelfstandige functie met werkzaamheden binnen en buiten onze vestiging? Heb jij een relevante hbo-opleiding afgerond en heb je ten minste twee jaar commerciële werkervaring? Bekijk dan onze volledige vacature en solliciteer direct!
 

Reageren