Vacature van de Maand: Intercedent Rotterdam M/V

Vacature van de Maand: Intercedent Rotterdam M/V

Bij Uitzendbureau 65plus zoeken wij ook personeel voor onze eigen organisatie. Om deze vacatures extra onder de aandacht te brengen, lichten wij geregeld een vacature uit. Momenteel zoeken wij voor onze vestiging in Rotterdam een Intercedent voor 32 tot 40 uur per week!
 

Als Intercedent bij Uitzendbureau 65plus werk jij op het snijvlak van commercie, communicatie en administratie. Jij schakelt eenvoudig tussen deze drie deelgebieden, waarbij je doorlopend in gesprek bent met onze AUW-gerechtigde uitzendkrachten én onze (potentiële) opdrachtgevers. Je voert intakegesprekken met werkzoekende senioren en je zoekt de juiste werkgevers bij deze medewerkers. Een veelvoorkomende taak is het proactief aanbieden van werkzoekende kandidaten en het voeren van acquisitiegesprekken met werkgevers. 
 

Kwaliteiten en tegenprestaties

Om deze functie goed uit te kunnen voeren, beschik je over administratieve kwaliteiten en weet jij jouw weg te vinden binnen werving & selectie. Je bent sociaal, toont initiatief en bent doortastend. Het is jouw insteek om van iedere lead een concrete opdracht te maken. Als tegenprestatie bieden wij jou uitstekende arbeidsvoorwaarden. Maar los van deze primaire arbeidsvoorwaarden nemen wij jouw persoonlijke ontwikkeling serieus. Zo kun je rekenen op diverse interne opleidingen en trainingen op maat – afhankelijk van jouw specifieke leerbehoefte. Wij helpen jou het beste uit jezelf te halen!
 

Solliciteer direct

Is jouw enthousiasme aangewakkerd en ben jij de commercieel ingestelde doener die wij zoeken? Vind jij het leuk om met onze specifieke doelgroep te werken en te zorgen voor een duurzame match? Bekijk dan de volledige vacature en solliciteer vandaag nog
 

Reageren