Vacature van de Maand: Surveillant Tentamens M/V in Amsterdam

Vacature van de Maand: Surveillant Tentamens M/V in Amsterdam

Uitzendbureau 65plus is voor studiejaar 2016/2017 op zoek naar Surveillanten (M/V) die in de regio Amsterdam tentamens willen begeleiden. Bent u een fitte en communicatieve uitzendkracht die flexibel inzetbaar is? Lees dan gauw verder!

Voor diverse onderwijsinstellingen in Amsterdam Zuid, Oost, Zuidoost en Amstelveen zijn wij op zoek naar fitte en communicatieve dames en heren die flexibel inzetbaar zijn. Als Surveillant bent u mede verantwoordelijk voor een rustig en eerlijk verloop van het tentamen, waarbij de procedures van de examencommissie gehandhaafd moeten worden. Naast het uitdelen en innemen van tentamenpapieren behoren ook de identiteitscontrole, controle hulpmiddelen, toezicht houden en begeleiden van studenten tot uw takenpakket.
 

Inwerktraject vanuit Uitzendbureau 65plus

De tentamens vinden plaats op de locatie van de opleiding of in grote externe zalen in Amsterdam. De tentamens kunnen zowel schriftelijk of via een computer afgenomen worden. Na een werkinstructie van Uitzendbureau 65plus start u met het inwerktraject in grote zalen waar u meeloopt met ervaren surveillanten. Na uw inwerkperiode kunt u zelfstandig surveilleren bij groepen van maximaal veertig studenten of in teamverband bij grote tentamens tot wel 1.500 studenten. De diensten duren gemiddeld twee tot vier uur.
 

Solliciteer direct!

Is uw interesse gewekt en wilt u deze verantwoordelijke en veelzijdige functie uitvoeren, waarbij u de eisen van de examencommissie opvolgt? Lees hier dan meer informatie over de functie én de bijbehorende functie-eisen. U kunt via deze pagina ook direct solliciteren!
 

  • Ik wou me in laten schrijven als gastvrouw kantine medewerkster balie medewerker en div.heb 51jaar gewerkt

Reageren