Vakantiekrachten nodig? Kies voor 65plus!

Zoekt u tijdens de vakantieperiode medewerkers die u kunnen ondersteunen? Schakel ditmaal geen studenten of scholieren in, maar kies voor de ervaren uitzendkrachten van Uitzendbureau 65plus! Lees hier meer over de vele voordelen.

Gaan er binnen uw bedrijf veel medewerkers op vakantie? Veel ondernemingen en organisaties kiezen in de zomerperiode voor studenten of scholieren. Zij zijn leergierig, hebben een relatief laag uurloon en ze zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Daar staat weer tegenover dat ze weinig kennis en ervaring hebben. Bovendien is de kans groot dat ze hun prioriteiten anders stellen: ze willen een gemakkelijke baan, waarbij ze toch veel vrijheid hebben om van hun zomervakantie te genieten. Hierdoor zijn studenten niet flexibel en vaak niet voor langere tijd inzetbaar.

 

Voordelen Uitzendbureau 65plus

Voorkom personeelstekort deze zomer en schakel de vakantiekrachten van Uitzendbureau 65plus in! Deze medewerkers hebben de AOW-gerechtigde leeftijd bereikt en beschikken over jarenlange kennis en ervaring. Andere positieve eigenschappen zijn:

  • Onze medewerkers hebben een hoge mate van flexibiliteit en zijn voor langere tijd beschikbaar;
  • AOW-gerechtigden zijn zeer gemotiveerd en representatief;
  • Zij bevinden zich in een rustigere levensfase en zijn betrouwbaar en loyaal;
  • Het ziekteverzuim van seniore flexwerkers ligt vele malen lager dan het ziekteverzuim van studenten;
  • Onze medewerkers hebben een schat aan kennis en ervaring;
  • Onze medewerkers hebben een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding in vergelijking met studenten.
     

Vraag ons naar de mogelijkheden

Wij zenden deze medewerkers uit via onze labels 65plus In het Onderwijs, 65plus Op de Weg en 65plus In Goede Handen. Wij hebben ruim 100.000 uitzendkrachten beschikbaar die per direct aan de slag kunnen in functies in het onderwijs, de transport (chauffeurs) en facilitaire dienstverlening. Kies deze zomer extra voordelig voor de flexibele oplossingen van Uitzendbureau 65plus: in de actiemaanden ontvangt u 10% korting op het uitzendtarief! Lees meer op onze actiepagina of neem contact met ons op voor meer informatie: onze HR-specialisten leggen de mogelijkheden graag aan u voor!