Video over payrolldiensten 65plus Payroll Professionals

65plus Payroll Professionals is de payrolldienst van Uitzendbureau 65plus. De payrollorganisatie heeft onlangs een video laten ontwikkelen waarin in één oogopslag duidelijk wordt wat de diensten en de voordelen van 65plus Payroll Professionals zijn. Lees hier meer.

Uitzendbureau 65plus heeft meer dan veertig jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling van AOW-gerechtigde medewerkers. In de loop der jaren hebben wij kandidaten geplaatst bij organisaties en bedrijven in heel Nederland. Naast de arbeidsbemiddeling van uitzendkrachten hebben wij ons gespecialiseerd in het payrollen van AOW-gerechtigde medewerkers. Deze payrolldienst hebben wij sinds enige tijd geschaard onder een eigen label: 65plus Payroll Professionals.
 

Over 65plus Payroll Professionals

Heeft u een werknemer in dienst die de AOW-gerechtigde leeftijd bereikt? Dan kunt u hem of haar in dienst houden met de payrollconstructie van 65plus Payroll Professionals. De medewerker wordt door uzelf geworven en geselecteerd, maar 65plus Payroll Professionals neemt de medewerker in dienst en wij nemen het administratief en juridisch werkgeverschap op ons. 65plus Payroll Professionals biedt niet alleen medewerkers in dienstverband een payrollconstructie: ook zijn er interessante constructies voor ZZP’ers en freelancers. 
 

Video 65plus Payroll Professionals 

Op de website van 65plus Payroll Professionals leest u meer informatie over de payrolldiensten, bijvoorbeeld over de voordelen voor werkgever én werknemer. Ook heeft 65plus Payroll Professionals een animatievideo laten ontwikkelen, waarin meer informatie wordt gegeven over de diensten én de mogelijkheden van de payrollorganisatie. Bekijk de video hieronder. Wilt u aanvullende informatie over 65plus Payroll Professionals? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op met onze HR-specialisten