Voorkom personeelstekort in de vakantie met ervaren vakantiekrachten

Bent u op zoek naar vakantiekrachten om de extra seizoen drukte op te vangen? Of bent u op zoek naar tijdelijk personeel om de vakantiegangers binnen uw bedrijf te vervangen? Kies dan voor de flexibele uitzendoplossingen van Uitzendbureau 65plus.

Voorkom stress met onze ervaren vakantiekrachten

De zomerperiode is voor veel werknemers een periode om naar uit te kijken. Voor veel bedrijven is het echter een periode waarin personeelstekort of een piek in de drukte een behoorlijke uitdaging vormt.

Voorkom daarom onnodige stress en kies voor de flexibele oplossingen van Uitzendbureau 65plus. Als uitzendspecialist voor AOW-gerechtigde flexwerkers hebben we een uitgebreid kandidatenbestand met enthousiaste vakantiekrachten die u deze zomer graag ondersteunen.

De juiste flexwerker voor uw bedrijf

Hierbij bieden we flexwerkers voor uiteenlopende sectoren. Van vakantiekrachten voor de recreatie, of horeca tot flexwerkers voor de agrarische sector of juist leidinggevende functies, wij vinden de juiste kandidaat voor u.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Actie: van maart tot en en met juni 2019 krijgt u van ons 10% korting op het uitzendtarief van onze vakantiekrachten! Ook loopt er een leuke, persoonlijke winactie waarbij zorgeloos ontspannen centraal staat. Kijk direct op de Vakantiekrachten pagina.