Wat wij gemeen hebben met het Ouderenfonds

Wat wij als uitzendbureau voor AOW-gerechtigden gemeen hebben met het Nationaal Ouderenfonds? Het Ouderenfonds wil dat senioren betrokken blijven bij de samenleving en de mogelijkheden krijgen om oud te worden zoals zij dit zelf willen. Dit sluit naadloos aan op waar wij als uitzendbureau voor AOW-gerechtigden voor staan en voor gaan! 

Het Ouderenfonds is ervan overtuigd dat iedere senior meetelt. Zij verbinden mensen en organisaties om samen te werken naar een passende oplossing om betrokken te blijven bij de maatschappij. Zo worden eenzaamheid en kwetsbaarheid onder deze doelgroep aangepakt.

Eenzaamheid en kwetsbaarheid ontstaan niet van de ene op de andere dag. Het zijn vaak sluipende processen van opeenstapelende factoren in iemands leven. Veel mensen vragen zich hierbij af: wat is mijn rol (nog) in de maatschappij? Het Ouderenfonds wil de kennis en kunde van senioren gebruiken zodat zij weer een rol op zich kunnen nemen in de maatschappij. Ook worden er onder andere vaartochten, stranduitjes, kerstconcerten, museumbezoeken en etentjes georganiseerd.

Alleen op pad gaan is namelijk niet altijd makkelijk. En gezellig is het helemaal niet! Daarom biedt het Ouderenfonds uiteenlopende uitjes en evenementen, zodat er voor ieder wat wils is. Op zo’n dag is er alle gelegenheid om andere mensen te ontmoeten, samen herinneringen te maken en misschien zelfs wel nieuwe vriendschappen te sluiten.

Kortom, het Ouderenfonds zet zich actief in zodat senioren betrokken blijven bij de maatschappij. Ook wij, als uitzendbureau voor AOW-gerechtigden, zetten ons daar dagelijks voor in. Sinds 1975 zijn wij marktleider in het creëren van kansen voor AOW-gerechtigden op de arbeidsmarkt. Wij geloven namelijk in de ongekende mogelijkheden van onze doelgroep. Vanuit dit raakvlak zijn wij trotse donateur van het Ouderenfonds, waarmee wij een dagje uit mogelijk maken.

Meer weten? Bekijk dan de website van het Ouderenfonds of ontdek de mogelijkheden van werken met AOW-gerechtigden via 65plus.