Werkende 65-plussers in beeld: het CV van.. Fred Caminada

Jaarlijks helpt uitzendbureau 65plus honderden enthousiaste senioren aan werk bij bedrijven in allerlei sectoren. In het CV van.. zetten we onze kandidaten in de schijnwerpers. Dit keer maken we nader kennis met Fred Caminada die al vijf jaar portier is bij de gerenommeerde musical Soldaat van Oranje.

Mijlpaal voor Soldaat van Oranje én onze flexkracht

Het eerste lustrum van “Soldaat van Oranje - De Musical” is in oktober een feit. Op 30 oktober 2015 is het vijf jaar geleden dat Soldaat van Oranje, in bijzijn van de toenmalige koningin Beatrix, in première ging. Fred Caminada, portier van het eerste uur, viert tegelijkertijd zijn lustrum bij Theater Hangaar waar de Soldaat van Oranje draait. Begin oktober 2010 werd Fred door Uitzendbureau 65plus geselecteerd voor de functie van portier bij de Soldaat van Oranje en deze functie vervult hij tot op heden met tomeloze inzet.


Trouwe portier van het eerste uur

Nog vóórdat de musical daadwerkelijk in première ging was Fred Caminada al betrokken bij de try-out voorstellingen. Sinds oktober 2010 heeft Fred bijna 700 voorstellingen gedraaid en daar zitten heel bijzondere voorstellingen tussen. Zo heeft hij de 500ste en 1000ste voorstelling meegemaakt. Erg leuk vond Fred de voorstelling die zaterdag 10 oktober plaatsvond. Deze voorstelling stond in het teken van de allergrootste fans van de Soldaat van Oranje. In het publiek zaten fans die de voorstelling maar liefst 90 keer hebben bezocht!

Werkende 65-plusser in beeld: Fred Caminada is via Uitzendbureau 65plus al 5 jaar als portier in dienst bij de musical Soldaat van Oranje


Indrukwekkende ervaringen

Maar ook de oud-veteranen voorstelling heeft op Fred een enorme indruk gemaakt. “Het is heel speciaal om de echte verzetshelden te ontmoeten die voor de vrijheid van ons land gestreden hebben”, vertelt Fred. De ontmoetingen met mevrouw Hazelhoff Roelfzema hebben een enorme indruk gemaakt op Fred. “Elke keer krijgen wij het compliment dat haar man (Erik Hazelhoff Roelfzema) dit zó mooi gevonden zou hebben. En dat is iets waar wij als crew enorm trots op mogen zijn.” 


De bekendste 65-plusser van Nederland?

Fred is inmiddels zelf een bekende Nederlander geworden; door zijn imponerende uniform en open uitstraling krijgt hij meerdere malen per dag het verzoek of men met hem op de foto mag. Vervolgens ziet hij zichzelf terug op social media. Iets dat hij erg leuk vindt. Fred kijkt dan ook terug op een zeer geslaagd vijfjarig dienstverband. “Ik werk nog altijd met zeer veel plezier bij Theater Hangaar. Het is mooi om te zien dat na afloop van de musical iedereen ontroerd en onder de indruk naar buiten komt. Ik heb voorstellingen meegemaakt waar 1000 scholieren aanwezig waren. In het begin waren ze sceptisch, maar na afloop zag ik dat de scholieren enorm onder de indruk van de voorstelling waren. Werkende 65-plusser in beeld: Fred Caminada is via Uitzendbureau 65plus al vijf jaar in dienst als portier bij de musical Soldaat van OranjeDat is voor mij persoonlijk het belangrijkst; het verhaal moet doorverteld worden aan de jongere generaties want het mag nooit worden vergeten”, geeft Fred aan. 


Trots 65plus team

Fred Caminada is via Uitzendbureau 65plus in Den Haag aan het werk gegaan bij Soldaat van Oranje. We zijn dan ook trots op zijn enthousiaste inzet en de bijdrage die hij levert aan de beleving van de bezoekers van de musical. Namens Iris, Miranda, Maurice en Stefan, de drijvende krachten achter onze 65plus Den Haag vestiging feliciteerden we Fred met zijn vijfjarig dienstverband en bedanken we hem voor zijn trouwe dienst.En daar hoort natuurlijk een goede fles wijn bij!

Ook iets voor u zo een enthousiaste kandidaat? Of wilt u zelf (weer) aan het werk? Bekijk dan wat Uitzendbureau 65plus kan betekenen voor u als opdrachtgever of kandidaat!