Al sinds 1975 is 65plus Op de Weg gespecialiseerd in de arbeidsbemiddeling van logistiek en dienstverlenende medewerkers, zoals medewerkers in magazijnen, warehouses en distributiecentra. Onze magazijnmedewerkers, ook wel orderpickers genoemd, ondersteunen u bij uiteenlopende logistieke opdrachten. Zij dragen zorg voor het ontvangen, inboeken, controleren, stempelen, labelen en verzendklaar maken van bestellingen. Aan de hand van een pakbon of bestellijst verzamelen de medewerkers de artikelen in uw magazijn. De artikelen worden samengepakt en klaargemaakt voor transport. Onze orderpickers leggen verantwoording af aan uw productieleider, ploegchef of voorman.

Het DNA van onze magazijnmedwerkers

Ontdek de meerwaarde van de magazijnmedewerkers van 65plus Op de Weg

 • Secuur

  Secuur

  Onze magazijnmedewerkers zijn nauwkeurig en hebben oog voor detail.

 • Teamplayers

  Teamplayers

  De magazijnmedewerkers van 65plus zijn sociaal en kunnen in groepsverband werken.

 • Aanpakkers

  Aanpakkers

  Onze medewerkers zijn aanpakkers: ze pakken de werkzaamheden snel op.

Meer over onze magazijnmedewerkers

Verwerkt u bestellingen, dan wilt u dat de afhandeling van deze bestellingen secuur verloopt. Vertrouw op de kundigheid en nauwkeurigheid van onze magazijnmedewerkers. Onze orderpickers werken secuur en hebben oog voor detail. Daarbij werken ze snel én efficiënt. De magazijnmedewerkers van 65plus Op de Weg hebben een goede lichamelijke gesteldheid en ze kunnen fulltime, parttime en tijdelijk bij u aan de slag. Het is hierbij geen probleem dat u werkt met ploegendiensten of nachtdiensten.

Nieuws & Actualiteiten

“Europe Steel Center heeft al meerdere keren mensen via 65plus Op de Weg aan het werk gehad. Mensen die graag aan het werk zijn en gemotiveerd de klus klaren.” Europe Steel Center Directeur Europe Steel Center

Deze klanten gingen u voor

Snel uw uitzendtarief berekenen?