Professionals hebben veel te bieden

De oplossingsgerichte know-how van een ervaren engineer. Of de specialistische kennis en ervaring van een doorgewinterde boekhouder. De unieke, tactische en strategische kenmerken van deze functies, maar ook de specialistische kennis van hoger opgeleiden; ze zijn van onschatbare waarde voor organisaties, maar niet altijd eenvoudig te vinden. Om in professionals te faciliteren heeft 65plus een groep flexibele, gemotiveerde hoogopgeleiden beschikbaar, die dankzij hun levens- en werkervaring en specialistische kennis van grote meerwaarde zijn. Via 65plus kan je op eenvoudige en flexibele wijze de kennis en ervaring van onze senioren benutten, bijvoorbeeld voor projecten, kennisoverdracht of voor de overbrugging tot een vacature is ingevuld.

Als professional werken in alle soorten vakgebieden

Als professional werken in alle soorten vakgebieden

Bij 65plus bemiddelen we diverse functies binnen onder andere finance, ICT, techniek, office, onderijs en zorg. Of je nu op zoek bent naar een baan in een functie als projectleider, business controller, financieel analist of engineer, of als opdrachtgever flexibel en hoogopgeleid personeel nodig hebt om de vacatures van specialistische functies te vullen, ben je bij ons aan het juiste adres. Het maakt niet uit welk vakgebied je voorkeur heeft, wij hebben de expertise en ervaring om de juiste match te maken tussen opdrachtgevers en personeel. Voor  AOW-gerechtigde professionals is dit een unieke kans om door te blijven werken op hbo+ niveau en tegelijkertijd van toegevoegde waarde te zijn voor onze opdrachtgevers. Wij gaan proactief op zoek naar de juiste match.

De meerwaarde van professionals

Onze hoogopgeleide professionals werken nog graag door op tactisch en strategisch niveau, bijvoorbeeld op flexibele basis, of fulltime op projectbasis. Gemotiveerde en betrouwbare werknemers die beschikken over de benodigde kwalificaties en die hun kennis en ervaring in een team willen delen én van elkaar willen leren. Het zijn stuk voor stuk unieke en flexibele mensen die een team kunnen verbinden én bijdragen aan de cultuur en doelstellingen van een organisatie.

Welk vakgebied past bij jou?

Wat wij je bij 65plus bieden

 • Snelheid

  We krijgen snel de juiste persoon op de juiste plek.

 • Betrouwbaarheid

  We zijn al sinds 1975 actief binnen de arbeidsbemiddeling van senioren.

 • Kwaliteit

  Wij zorgen voor een uitstekende match tussen kandidaat en opdrachtgever.

Wij faciliteren het arbeidsproces van A tot Z

65plus is marktleider in het flexibel en duurzaam inzetten van senioren op hbo+ functies. Een specialisatie die wij al sinds 1975 tot in de puntjes beheersen. We kijken samen met onze opdrachtgevers aan welke kwaliteiten behoefte is en hoe we de functie kunnen invullen vanuit onze pool van kandidaten. Vanuit onze expertise weten we mensen te werven en selecteren die langdurig verbonden blijven aan een organisatie. Zo maken we voor jouw organisatie samen het verschil.

 • Aan de slag

  Kunnen wij je ondersteunen in jouw zoektocht naar een leuke baan? Bekijk de vacaturepagina voor onze actuele vacatures.

 • Plaats je vacature

  Wil je een vacature bij 65plus uitzetten? Wij zoeken vrijblijvend voor je naar de meest geschikte kandidaten.

Ervaringen van anderen

Hoe ervaren anderen werken met 65plus?

Lamark over onze ervaren professionals

Lamark huurt al geruime tijd ervaren professionals in van 65plus.

Weten waarom Lamark voor 65plus kiest? Klik dan op de video en zie onze 65plus professionals in het onderwijs.

Onze actuele professional vacatures

 • Momenteel zijn er geen openstaande vacatures voor deze functie.
  Kom later terug of schrijf je in via ons open inschrijfformulier.

Inschrijven - Jouw droombaan
niet gevonden?

Geen passende vacatures? Schrijf je vrijblijvend in voor functies met een HBO+ karakter.

Open sollicitatie - Professionals