Transport heeft veel te bieden

Wanneer je voor transportwerkzaamheden steeds ad hoc iemand vrij moet maken, gaat dat ten koste van het werkproces. Daarom zoek je een structurele oplossing en ga je op zoek naar extra ondersteuning. Flexibele chauffeurs (B/BE) waarop je kunt vertrouwen dat ze voor je klaarstaan en op tijd bestellingen wegbrengen of producten ophalen. Om in transport te ondersteunen heeft 65plus een groep flexibele, loyale medewerkers beschikbaar, die dankzij hun levens- en werkervaring van grote meerwaarde zijn. En voor senioren is dit een unieke kans om te blijven werken en van toegevoegde waarde te zijn voor transport.

Werken in uiteenlopende transportfuncties

Werken in uiteenlopende transportfuncties

Bij 65plus werken we binnen alle functies in transport. Of je nu op zoek bent naar een baan als chauffeur of bijrijder, of als opdrachtgever flexibel personeel nodig hebt om een vacature als bezorger of hiker te vullen, ben je bij ons aan het juiste adres. Het maakt niet uit welke functie binnen transport je voorkeur heeft, wij hebben de expertise en ervaring om de juiste match te maken tussen opdrachtgevers en personeel.

De meerwaarde van senioren in transportfuncties

Onze mensen zijn vaak afkomstig uit de transportsector, weten wat er van ze verwacht wordt en nemen een vracht aan kennis mee. Ze beschikken over de benodigde kwalificaties en kunnen het werk ook fysiek nog prima aan. Omdat ze hun rijvaardigheid optimaal hebben kunnen ontwikkelen, rijden ze bovendien lang schadevrij. Ze zijn zuinig op de auto, maar ook op hun vracht. Ze werken vooral, omdat ze nog graag van toegevoegde waarde willen zijn als chauffeur (B/BE). Het zijn stuk voor stuk betrokken en betrouwbare mensen die dankzij hun ervaring hét visitekaartje van je organisatie vormen.

Welke functie past bij jou?

Wat wij je bij 65plus bieden

 • Snelheid

  We krijgen snel de juiste persoon op de juiste plek.

 • Betrouwbaarheid

  We zijn al sinds 1975 actief binnen de arbeidsbemiddeling van senioren.

 • Kwaliteit

  Wij zorgen voor een uitstekende match tussen kandidaat en opdrachtgever.

Wij faciliteren het arbeidsproces van A tot Z

65plus is marktleider in het flexibel en duurzaam inzetten van senioren in de transportsector. Een specialisatie die wij al sinds 1975 tot in de puntjes beheersen. Vanuit onze visie op transport gaan we met onze opdrachtgevers in gesprek. We kijken hoe we transport kunnen verduurzamen en geven samen de functies vorm. Dat betekent dat je erop kunt rekenen dat er binnen 48 uur een geschikte kandidaat aangeleverd kan worden. Zo maken we in transport samen het verschil.

 • Aan de slag

  Kunnen wij je ondersteunen in jouw zoektocht naar een leuke baan? Bekijk de vacaturepagina voor onze actuele vacatures.

 • Plaats je vacature

  Wil je een vacature bij 65plus uitzetten? Wij zoeken vrijblijvend voor je naar de meest geschikte kandidaten.

Ervaringen van anderen

Hoe ervaren anderen werken met 65plus?

Onze actuele transport vacatures

 • Plaats Rotterdam
  Regio Zuid-Holland
  Uren 12-24
  Niveau MBO

  Solliciteer als bezorger autobanden in de regio Rotterdam

  Wil je goederen vervoeren van A naar B, dan kan je terecht bij 65plus. Wij zijn regelmatig op zoek naar...

 • Plaats Venlo
  Regio Limburg
  Uren 12-24
  Niveau MBO

  Bezorger autobanden gezocht, vanuit standplaats Venlo

  Voor een mooie, landelijke opdrachtgever zijn wij momenteel op zoek naar enthousiaste AOW-gerechtigde medewerkers die...

 • Plaats Alkmaar
  Regio Noord-Brabant
  Uren 12-24
  Niveau MBO

  Solliciteer als chauffeur in Alkmaar!

  Ben je op zoek naar een baan als chauffeur? Dan kun je terecht bij 65plus. Wij zijn continu op zoek naar AOW-gerechtigde medewerkers...

Inschrijven - Jouw droombaan
niet gevonden?

Geen passende vacatures? Schrijf je vrijblijvend in voor banen in transport, vervoer en logistiek.

Open sollicitatie - Transport