#degoudengeneratie

Verlofformulier voor
uitzendkrachten

Verlofformulier Uitzendkracht

Als je op je vaste werkdagen niet kunt werken, dan kan je verlof aanvragen bij Uitzendbureau 65plus. Na akkoord van je verlofaanvraag dien je deze ook nog in te dienen bij de opdrachtgever waar je werkt. Verlof bij 65plus kan je alleen indienen via dit verlofformulier.

Instructies verlofformulier
Je kunt kiezen uit de volgende aanvragen: een dagdeel, een dag, of een periode van meerdere dagen (bijvoorbeeld vakantie). Dit geef je aan in het verlofformulier. Vervolgens geef je ook jouw reden van verlof aan. Als je alles correct hebt ingevuld, druk je op de knop Verlof aanvragen. Op dat moment krijgen wij jouw verlof binnen en zullen je aanvraag in behandeling nemen. Je ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie.

Het is belangrijk dat je je verlof tijdig aanvraagt zodat wij je verlof administratief kunnen verwerken en ook voor de opdrachtgever vervanging kunnen regelen waar dit nodig is. Mocht je door overmacht of het overlijden van een naaste niet kunnen werken dan kan je ons het beste telefonisch benaderen en dan is het niet nodig dit verlofformulier te gebruiken.

Uitleg verlofmogelijkheden

Een dagdeel verlof
Wanneer je bijvoorbeeld enkele uren vrij wilt nemen op je vaste werkdag, dan dien je verlof aan te vragen voor die paar uur. Dit verlof dien je minimaal 5 werkdagen van tevoren bij 65plus aan te vragen.

Een hele dag verlof
Wanneer je een hele dag vrij wilt nemen, dan dien je verlof aan te vragen voor deze dag. Dit dien je minimaal 10 werkdagen van tevoren bij 65plus aan te vragen.

Een periode van meerdere dagen
Wanneer je een periode op vakantie gaat of even niet kunt werken, dien je ook hier verlof voor aan te vragen. Een verlof van meerdere dagen dien je echter minimaal 14 werkdagen van tevoren bij 65plus aan te vragen.

Wat gebeurt er na het indienen van mijn verlof?
Nadat het kantoor, waar je werkzaam bent, je aanvraag heeft goedgekeurd, zullen zij deze overdragen aan onze Backoffice voor de financiële afhandeling. Je hebt bij elke fulltime gewerkte maand namelijk recht op twee dagen (=16 2/3 uur) vakantie of een evenredig deel daarvan, als er niet een volledige maand is gewerkt. Je hebt als uitzendkracht van 65plus de mogelijkheid om jouw vakantiedagen tussentijds, naar rato op te vragen en uit te laten keren in geld. Een verlof van 3 aaneengesloten weken of langer kan alleen wanneer er voldoende verlofrecht is opgebouwd, dit kan je terugvinden op je loonstrook. Bij een lang verlof (3 weken aaneengesloten of langer) dient er altijd een goedkeuring aanwezig te zijn van 65plus en de opdrachtgever waar je werkt.

Verlof wordt verleend via de richtlijnen van het NBBU-cao. Via het opgegeven e-mail adres ontvang je direct na het invullen van dit formulier een bevestiging van ontvangst van je verlofaanvraag. 

Mijn gegevens

Mijn opdrachtgever

Verlof aanvragen

Ik werk doorgaans op de volgende dagen