Werken bij Uitzendbureau 65plus

Maak kennis met 65plus als werkgever!


Niet alleen de dienstverlening van 65plus is uniek, onze medewerkers zijn dat ook. Wij zijn de trotse werkgever van 45 vaste collega's landelijk verspreid over vijf regiokantoren en een hoofdkantoor. Op deze pagina kun je kennis maken met 65plus als werkgever en vind je veel content over (het werken bij) ons prachtige bedrijf.
 
 

Actuele vacatures voor vaste medewerkers

Kijk ook naar de status van de vacature waar je interesse in hebt
 

   
 
       

 

     
       

        

Persoonlijke ontwikkeling

In ons personeelsbeleid staan een aantal peilers centraal: het stimuleren van persoonlijke ontwikkeling, een open en veilig werkklimaat en het zo goed mogelijk faciliteren van ons personeel. Dit krijgen we voor elkaar door goed naar onze medewerkers te luisteren, gericht trainingsaanbod te ontwikkelen, (ook digitaal dankzij onze samenwerking met GoodHabitz), regelmatig groepen medewerkers samen te brengen en een klimaat te scheppen waarbinnen iedereen kan en mag zeggen wat hij vindt.

Heb je nog vragen over een vacature?

Neem gerust contact met ons op!

Bel of mail Jelle Kuijs

Open sollicitaties zijn ook altijd welkom, gelieve deze te sturen naar Jelle Kuijs: sollicitatie@65plus.nl o.v.v. Open sollicitatie.

Collega's aan het woord!

Wij zijn trots op ons bedrijf en onze medewerkers. Vertrouwen in elkaar, een open werkklimaat, ruimte voor eigen initiatief en enthousiasme staan centraal. Wij stimuleren de persoonlijke ontwikkeling van onze collega’s. Ben jij benieuwd hoe onze mensen het werken bij 65plus ervaren? Bekijk dan onze "werken bij 65plus" video. Hierin komen diverse medewerkers aan het woord die vertellen over het werken bij 65plus.

Enthousiast geraakt na het zien van de video en wil jij ook graag het verschil maken? Kijk dan bij onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie.

Collega's vertellen over werken bij 65plus

De praktijk van 65plus Salesmanager Stefan Sturtz

De praktijk van 65plus Salesmanager Stefan Sturtz

Geschreven door ...

Als Salesmanager van Uitzendbureau 65plus heeft Stefan Sturtz elke dag te maken met enthousiaste senioren die aan het werk willen. Personeelsblad Sozavox vroeg hem daarom wat hij vindt van het wetsvoorstel waarmee doorwerken na het pensioen gemakkelijker wordt.

Gezichten van 65plus: Jopie Simons

Gezichten van 65plus: Jopie Simons

Geschreven door ...

Ruim 27 jaar werkte Jopie Simons bij een bank. Door een reorganisatie, moest zij het bedrijf verlaten. Negen maanden en 200 sollicitatiebrieven later, mocht zij op sollicitatiegesprek komen voor de functie Intercedente op vestiging Breda. Het voelde als een warm bad en nu is Jopie alweer 9 jaar het stralende middelpunt van onze meest zuidelijke vestiging.

Gezichten van 65plus: Bart Veltman

Gezichten van 65plus: Bart Veltman

Geschreven door ...

Veel klanten, leveranciers en uitzendkrachten kennen hem al, maar wie zijn naam nog nooit heeft gehoord kan nu kennismaken met de spil van de organisatie: Bart Veltman, Communicatie Adviseur bij Uitzendbureau 65plus.