We're hiring.jpg

Werken bij Uitzendbureau 65plus

Vacatures voor vaste medewerkers. Solliciteer nu!


Werken bij 65plus betekent veel, zowel voor jou als voor de maatschappij. Wij geloven in onze medewerkers en zetten hen in de regie op de eigen (loop)baan.

Elke dag beter willen worden. Samen successen vieren. Commerciële kansen zien en verzilveren. Wij zijn een innovatieve uitzendorganisatie en treden op als dé specialist op de arbeidsmarkt van senioren. Als werkgever zetten we jou in de lead als het gaat om het formuleren van je persoonlijke doelstellingen. Jouw persoonlijke ontwikkeling krijgt doorlopende aandacht. Via gerichte trainingen, zowel persoonlijk, digitaal (e-Learning) als on the job scheppen we optimale kaders waarbinnen jij kunt excelleren. Meer weten? Lees dan eens de verhalen van onze collega’s uit de praktijk. Wil jij onze nieuwe collega worden? Reageer dan op een van de openstaande vacatures. Open sollicitaties zijn ook zeer welkom.


Bekijk hier onze actuele vacatures voor vaste medewerkers:
 


Bent u AOW-gerechtigde en op zoek naar uitzendbanen? Kijk dan bij onze uitzendvacatures, klik hier.

Heb je nog vragen over een vacature?

Neem gerust contact met ons op!

Collega's aan het woord!

Wij zijn trots op ons bedrijf en onze medewerkers. Vertrouwen in elkaar, een open werkklimaat, ruimte voor eigen initiatief en enthousiasme staan centraal. Wij stimuleren de persoonlijke ontwikkeling van onze collega’s. Ben jij benieuwd hoe onze mensen het werken bij 65plus ervaren? Bekijk dan onze "werken bij 65plus" video. Hierin komen diverse medewerkers aan het woord die vertellen over het werken bij 65plus.

Enthousiast geraakt na het zien van de video en wil jij ook graag het verschil maken? Kijk dan bij onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie.

Intercedent van het Jaar

We bieden je de mogelijkheid je te ontwikkelen!

Flexspecialist van het Jaar

Kom werken bij dé specialist in de arbeidsmarkt voor senioren

De Kracht van jong en oud

Leidinggevenden en managers aan het woord

Collega's vertellen over werken bij 65plus

De praktijk van 65plus Salesmanager Stefan Sturtz

De praktijk van 65plus Salesmanager Stefan Sturtz

Geschreven door ...

Als Salesmanager van Uitzendbureau 65plus heeft Stefan Sturtz elke dag te maken met enthousiaste senioren die aan het werk willen. Personeelsblad Sozavox vroeg hem daarom wat hij vindt van het wetsvoorstel waarmee doorwerken na het pensioen gemakkelijker wordt.

Gezichten van 65plus: Jopie Simons

Gezichten van 65plus: Jopie Simons

Geschreven door ...

Ruim 27 jaar werkte Jopie Simons bij een bank. Door een reorganisatie, moest zij het bedrijf verlaten. Negen maanden en 200 sollicitatiebrieven later, mocht zij op sollicitatiegesprek komen voor de functie Intercedente op vestiging Breda. Het voelde als een warm bad en nu is Jopie alweer 9 jaar het stralende middelpunt van onze meest zuidelijke vestiging.

Gezichten van 65plus: Bart Veltman

Gezichten van 65plus: Bart Veltman

Geschreven door ...

Veel klanten, leveranciers en uitzendkrachten kennen hem al, maar wie zijn naam nog nooit heeft gehoord kan nu kennismaken met de spil van de organisatie: Bart Veltman, Communicatie Adviseur bij Uitzendbureau 65plus.