#degoudengeneratie

Werken bij 65plus

Werken bij 65plus: Altijd op zoek naar commerciële doeners!  

Wij zijn een echte niche speler, een ‘speciaalzaak.’ Wij hebben namelijk een uniek verhaal, dat voortkomt uit een unieke visie, die dagelijks wordt uitgedragen door onze unieke medewerkers. Om onze dominante positie verder uit te bouwen zijn wij altijd op zoek naar commercieel ingestelde medewerkers. Wij houden daarbij een open vizier en staren ons niet blind op een cv. We kijken vooral naar wie jij bent, wat jouw (intrinsieke) drive is en op welke manier je zou kunnen bijdragen aan het verdere succes van ons prachtige bedrijf. 

Op deze pagina maak je kennis met onze collega's, kun je ons Instagram account bekijken en veel overige informatie vinden over (het werken bij) 65plus. Wil jij ook een bijdrage leveren aan ons verdere succes? Kijk dan hieronder naar de openstaande vacatures, of stuur een open sollicitatie naar sollicitatie@65plus.nl ter attentie van Tessa Huitema en wellicht maken we binnenkort persoonlijk kennis met elkaar.

Werken bij 65plus

Wij zijn ontzettend trots op onze medewerkers. Zij geven dagelijks uitvoering aan de (unieke vorm van) dienstverlening van 65plus. In ons personeelsbeleid staan een aantal pijlers centraal: wij willen je zinvol werk aanbieden dat ertoe doet, binnen een open en veilig werkklimaat. We scheppen de kaders waarbinnen je écht jezelf kunt zijn. Minstens zo belangrijk is dat je werk en privéleven in balans blijven. Daarom geniet je ruim 31 vrije dagen per jaar zodat je voldoende tijd en ruimte krijgt om bij te komen van het soms hectische werk. Wij werken alleen met de ‘best in class’ softwaresystemen, zodat je goed gefaciliteerd wordt en je volledig kunt focussen op jouw taak. 

En natuurlijk zijn de arbeidsvoorwaarden, zowel primair als secundair, keurig op orde. Je leest hier meer over in de openstaande vacatures. Wij zijn niet op zoek naar medewerkers, maar naar ambassadeurs. Dit proberen we te realiseren door goed te luisteren, gericht trainingsaanbod te ontwikkelen, regelmatig groepen medewerkers samen te brengen en een klimaat te scheppen waarbinnen iedereen zichzelf durft te zijn. Neem gerust een kijkje op deze pagina en neem contact op bij interesse!