Werken bij Uitzendbureau 65plus

Trots, Ondernemend, met Lef en Gezamenlijk!


65plus is trots werkgever van ca. 50 vaste collega's die landelijk vanuit vier regiokantoren en een hoofdkantoor werkzaam zijn. Op deze pagina maak je kennis met onze collega's,  kun je ons Instagram account bekijken en veel overige informatie vinden over (het werken bij) ons unieke bedrijf. Spreekt 65plus jou aan? Wil jij ook onderdeel worden van ons succes? Kijk dan verderop bij de openstaande vacatures, of stuur een open sollicitatie naar sollicitatie@65plus.nl en wellicht drinken we binnenkort wel een kop koffie met elkaar.
 
 

Actuele vacatures voor vaste medewerkers

Kijk ook naar de status van de vacature waar je interesse in hebt
 

 
 
       

        

Werken bij 65plus

Wij zijn ontzettend trots op onze medewerkers. Zij geven dagelijks uitvoering aan de (unieke vorm van) dienstverlening van 65plus. In ons personeelsbeleid staan een aantal pijlers centraal: wij willen je zinvol werk aanbieden dat ertoe doet, binnen een open en veilig werkklimaat. We scheppen de kaders waarbinnen je écht jezelf kunt zijn. Minstens zo belangrijk is dat je werk en privéleven in balans blijven. Daarom geniet je 31,5 vrije dagen per jaar zodat je voldoende tijd en ruimte krijgt om bij te komen van het soms hectische werk. Wij werken alleen met de ‘best in class’ softwaresystemen zodat je goed gefaciliteerd wordt en je volledig kunt focussen op jouw taak. 

En natuurlijk zijn de arbeidsvoorwaarden, zowel primair als secundair, keurig op orde. Je leest hier meer over in de openstaande vacatures. Wij zijn niet op zoek naar medewerkers, maar naar ambassadeurs. Dit proberen we te realiseren door goed te luisteren, gericht trainingsaanbod te ontwikkelen, regelmatig groepen medewerkers samen te brengen en een klimaat te scheppen waarbinnen iedereen zichzelf durft te zijn.

Heb je nog vragen over een vacature?

Neem gerust contact met ons op!

Bel of mail Jelle Kuijs

Open sollicitaties zijn ook altijd welkom, gelieve deze te sturen naar Jelle Kuijs: sollicitatie@65plus.nl o.v.v. Open sollicitatie.

Collega's aan het woord!

Wij zijn trots op ons bedrijf en onze medewerkers. Vertrouwen in elkaar, een open werkklimaat, ruimte voor eigen initiatief en enthousiasme staan centraal. Wij stimuleren de persoonlijke ontwikkeling van onze collega’s. Ben jij benieuwd hoe onze mensen het werken bij 65plus ervaren? Bekijk dan onze "werken bij 65plus" video. Hierin komen diverse medewerkers aan het woord die vertellen over het werken bij 65plus.

Enthousiast geraakt na het zien van de video en wil jij ook graag het verschil maken? Kijk dan bij onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie.

Collega's vertellen over werken bij 65plus

De praktijk van 65plus Salesmanager Stefan Sturtz

De praktijk van 65plus Salesmanager Stefan Sturtz

Geschreven door ...

Als Salesmanager van Uitzendbureau 65plus heeft Stefan Sturtz elke dag te maken met enthousiaste senioren die aan het werk willen. Personeelsblad Sozavox vroeg hem daarom wat hij vindt van het wetsvoorstel waarmee doorwerken na het pensioen gemakkelijker wordt.

Gezichten van 65plus: Bart Veltman

Gezichten van 65plus: Bart Veltman

Geschreven door ...

Veel klanten, leveranciers en uitzendkrachten kennen hem al, maar wie zijn naam nog nooit heeft gehoord kan nu kennismaken met de spil van de organisatie: Bart Veltman, Communicatie Adviseur bij Uitzendbureau 65plus.