Arie werkt als engineer bij Stedin

Het is fantastisch om te zien dat de uitgebreide kennis en ervaring van senioren ook bij functies op hbo- en wo-niveau van harte welkom zijn. Engineer Arie werkt via 65plus als professional bij Stedin, en zowel hij als zijn teamleider delen hun ervaringen over deze succesvolle samenwerking.

Waardevolle toevoeging

Thomas Beneder, teamleider Engineering bij Stedin, vertelt: "We zijn heel blij met Arie! Wij hebben veel behoefte aan ervaren mensen en dat is meteen het grote voordeel van 65-plussers: zij zitten al zo lang in het vakgebied. Ze leren de rest van het team een hoop!" Gelukkig kan hij voorlopig nog rekenen op de uitgebreide kennis en ervaring van Arie: “Ik ga gewoon door zolang het kan en zolang ik blijf genieten van het werk! Genieten van mijn werk betekent voor mij onderdeel zijn van het bedrijf en er kunnen zijn voor mijn collega’s.”

Over 65plus

Bij 65plus maken wij de ideale match tussen werkgevers en hoogopgeleide 65-plussers die nog graag door willen werken. Ben je op zoek naar een hoogopgeleide medewerker met jarenlange ervaring en optimale flexibiliteit? Of heb je de AOW-leeftijd bereikt en wil je jouw expertise op flexibele basis blijven inzetten als professional? Dan ben je bij 65plus aan het juiste adres!

Plaats jouw vacature en wij zoeken binnen 48 uur vrijblijvend de meest geschikte kandidaten voor jouw personeelsaanvraag. Wil je als senior (weer) aan de slag op hbo- of wo-niveau? Bekijk dan ons volledige Professionals vacature-aanbod.