AerCap op Schiphol Airport

Uitzendbureau 65plus is dé specialist in de seniorenarbeidsmarkt en maakt de match tussen ervaren flexibel personeel en de vraag van onze opdrachtgevers. Bekijk onderstaand de praktijkcase van AerCap op Schiphol waar onze flexkrachten als cateringmedewerker actief zijn.

AerCap op Schiphol Airport

Positieve ervaring met Uitzendbureau 65plus

Vliegtuigleasemaatschappij AerCap is gevestigd op luchthaven Schiphol en met zijn 24 verschillende nationaliteiten een internationaal georiënteerd bedrijf waar de voertaal Engels is. Na een zeer goede ervaring met een 65plus uitzendkracht als Officemanager/wagenparkbeheerder besloot Pim Tak, Vice President Group Human Resources, om voor de duobaan van cateringmedewerkster ook 65plus uitzendkrachten in te zetten.

Deze functie werd voorheen door jongere medewerkers ingevuld, maar had te maken met een hoog verloop doordat de functie van cateringmedewerkster weinig carrièreperspectief biedt. Volgens Pim Tak sluit deze functie, juist om die reden, wel heel goed aan bij de behoefte van de 65plus uitzendkracht. 
 

Enthousiaste flexkracht

Na een korte zoektocht vonden we twee geschikte kandidaten die als flexkracht bij AerCap aan de slag gingen. Zo vult Marijke samen met haar 65plus collega het 5-daagse werkrooster, waarbij ze elkaar afwisselen om de beschikbaarheid te waarborgen.

Als flexkracht vervult Marijke allerlei werkzaamheden zoals het netjes houden van de verschillende pantry’s en de kantine, het aanvullen van de voorraden en het probleemloos laten werken van de koffiemachines. Ook het verzorgen van directielunches en gastenlunches is een taak van de cateringmedewerkster.

Werkzaamheden die ze met enthousiasme vervult. Pim Tak is dan ook tevreden over hun inzet en prijst de 65plus uitzendkrachten vanwege hun grote motivatie en hun lage ziekteverzuim.
 

Een 65-plusser inhuren?

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen of op zoek naar werk? Lees dan meer over het werken met 65-plussers of bekijk onze actuele vacatures.