Autodealer Motorhuis

Autodealer Motorhuis

Uitzendbureau 65plus is dé specialist in de seniorenarbeidsmarkt en maakt de match tussen ervaren flexibel personeel en de vraag van onze opdrachtgevers. Bekijk onderstaand de praktijkcase van autodealer Motorhuis waar 38 flexkrachten aan de slag gingen als chauffeur.

Op een prachtige zomerdag kwamen de 38 chauffeurs van Uitzendbureau 65plus aan bij de vestiging van Motorhuis in Leiden. Bij deze autodealer stonden 38 fonkelnieuwe Opel bestelauto's te wachten om naar een nieuwe klant gereden te worden. Voor de klus vond Uitzendbureau 65plus 36 senioren heren en 2 dames, allemaal 65 jaar of ouder en natuurlijk ervaren bestuurders.


Fotomoment

Na een korte uitleg reden de chauffeurs de auto’s in colonne naar een parkeerplaats voor een foto. Je ziet tenslotte niet dagelijks 38 knalgele bestelauto’s bij elkaar. Daarna vervolgden zij hun weg naar de klant in Utrecht waar de bestelwagens netjes en op tijd werden afgeleverd met een tevreden klant als resultaat.


Een 65-plusser inhuren?

Benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen of op zoek naar werk? Lees dan meer over het werken met 65-plussers of bekijk actuele vacatures.

U vindt ons door het hele land