Autoleasebedrijf MultiLease

Autoleasebedrijf MultiLease

Uitzendbureau 65plus is dé specialist in de seniorenarbeidsmarkt en maakt de match tussen ervaren flexibel personeel en de vraag van onze opdrachtgevers. Bekijk onderstaand de praktijkcase van autoleasebedrijf MultiLease die een ervaren kapitein zocht voor de relatiedagen tijdens Sail Amsterdam.

Ervaren kapitein gezocht

Autoleasebedrijf MultiLease wilde tijdens Sail Amsterdam een aantal goede klanten in het zonnetje zetten met een boottocht over de wateren van onze hoofdstad. Om dit letterlijk en figuurlijk in goede banen te leiden was alleen een ervaren kapitein nodig die de Olympia Kruiser met 16 personen aan boord veilig en wel door het scheepsvaartverkeer kon sluizen.

Met deze vraag klopte marketingmanager en organisator Ruud Pelle aan bij Uitzendbureau 65plus. In onze zoektocht naar een ervaren en betrouwbare kapitein kwamen we uit de gepensioneerde Jan de Jongh die we ook regelmatig inzetten als chauffeur van personenauto´s. Naast een rijbewijs is Jan namelijk ook een fervent zeiler & roeier en in het bezit van een groot vaarbewijs. 


Genieten tijdens Sail Amsterdam

Gedurende de vijf dagen van Sail manoeuvreerde hij van ‘s ochtends vroeg tot het begin van de avond de boot door de Amsterdamse grachten en over de wateren van het IJ en het Noordzee Kanaal. Elke dag met een andere groep gasten aan boord die genoten van de prachtige schepen, het mooie weer en de gezellige sfeer. Een succesverhaal dus voor onze opdrachtgever MultiLease en het bewijs dat de beste stuurlui niet altijd aan wal staan!


Een 65-plusser inhuren?

Benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen of op zoek naar werk? Lees dan meer over het werken met 65-plussers of bekijk actuele vacatures.

U vindt ons door het hele land